turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, Bisiek hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 6 db hozzászólás

Bisiekhozzászólásai | válasz erre | 2012.08.07 17:55:54 (5292)
Köszönettel :).
Egyébként azt gondolom, hogy a két projekt nem feltétlenül független egymástól, mert az ötletelés javaslatai is a pályázat részét képezik, mivel néhány dolgot abból a forrásból is meg lehet majd csinálni. Én nem látok nagy különbséget a két cél között, mind a kettő csapat javítást szeretne és vannak közös pontok is, ezért aztán a zegymás kölcsönös segítése lenne a cél, meg hasonló dagályok ;).
[előzmény: (5290) Hev, 2012.08.07 17:02:14]

Bisiekhozzászólásai | válasz erre | 2012.08.07 15:19:57 (5288)
Rendben, köszönöm :).
[előzmény: (5287) Old Eye, 2012.08.07 15:01:54]

Bisiekhozzászólásai | válasz erre | 2012.08.07 14:44:13 (5286)
Javítás az előző hsz-hoz: horvabe nem is most regisztrált, hanem csak most nézett be először ide.
[előzmény: (5285) Bisiek, 2012.08.07 14:42:07]

Bisiekhozzászólásai | válasz erre | 2012.08.07 14:42:07 (5285)
Kedves Old Eye, azért nem reagáltam eddig, mert kint voltam az erdőben (egy teljesítménytúra egyik pontja voltam, aztán még maradtunk egy kicsit), tehát nem voltam netközelben. Tudom már az indexes Kéktúra fórumról, hogy egy "másik" projekt is dolgozik az OKT-n. Én meg csak az egyiket ismerem, akikben teljesen megbízom, mert már láttam a többi projektjeiket és sokat beszélgettem velük az elképzeléseikről. A "másik" projektről (hev, Horváth Béla) azt gondolom egyébként, hogy nem másik, hanem nagyjából ugyanazt akarják, de hogy a "másik" projekt nem tud az egyikről, azt én esküszöm nem tudtam. Mivel csak a kérdőív-készítésbe (annak technikai felvitelébe) folytam bele. Ezért aztán csak arra reagáltam most is.

Az általam ismert ("egyik") projekt tagjai itt nem tagok, ugyanúgy, ahogy a másikból is csak most regisztrált valaki. És akkor itt most szeretném megint hangsúlyozni, hogy szerintem a két projekt ugyanazt akarja, csak valami miatt most teljesen bizalmatlanul és ellenségesen már az index fórumán azonnal nekem estek :).

Az általad feltett kérdések jogosak, meg fogok kérni valakit, hogy válaszoljon rá, mert én mondom, csak a kérdőíves részbe folytam bele, ill. több más pályázat kapcsán (kerékpározható útvonalak fejlesztése) vagyok velük kapcsolatban. Lelkesedésből, mert én is szeretném, hogy jobb legyen. Akár a Kéktúra, akár a biztonságos kerékpározás nem drága kerékpárúton. A fejlesztést a Happy Bike készíti, akik az MTSZ vezetőségével vannak kapcsolatban. A többit majd ők elmondják.

A szép nagy országos projektet nem dagálynak szántam, hanem gyors tájékoztatásra.
Továbbra is szeretném leszögezni: nem szeretnék itt vitát ebből, ne tessenek támadni azért, mert itt valakik szeretnének valamit. Ugyanazt szeretné mindenki: jó OKT-t, jó természetjáró infrastruktúrát. Hogy az egyik csapat nem ismeri a másikat, és ezért bizalmatlanul izélget, ezt valahol megértem, de majd rendezik MTSZ berkeken belül.
A túraútvonalakat hogy én nem ismerem, mármint azt, hogy melyik regionális kék hol nem csatlakozik országoshoz, az azt hiszem itt nem baj, ez a kérdés nem releváns a kérdőív szempontjából :).

Engem itt sokan ismernek sok irányból, mert elég régóta keresgélek, ha nem is vagyunk aktívak nagyon az elmúlt pár évben. Ott a fejem az adatlapunkon is :). Túrázós, természetben járós család vagyunk, a munkám kapcsán szoktam kérdőívezni is. Az emilcímben az e betű Erzsébetet jelöl ;), lehet lekáderezni a guglival :D.

[előzmény: (5283) Old Eye, 2012.08.07 14:11:05]

Bisiekhozzászólásai | válasz erre | 2012.08.07 12:04:28 (5282)
A kérdőív pont azért szolgálja az OKT reformját IS, mert mindenféle természetjáróra rákérdez, arra is, aki csak néha-néha jár ki kirándulgatni és arra is, aki megrögzött kéktúrás. Pont az lenne a cél, hogy felmérje azt, hogy aki egyáltalán kimerészkedik a természetbe, az ott mit szeret csinálni, miért megy vagy miért nem megy.
Ez nem azt jelenti természetesen - mielőtt még valaki ebbe is belekötne -, hogy ha Gipsz Jakab és barátai kivilágított ösvényeket szeretnének viakolorral burkolva, akkor az meg is fog valósulni, hanem azt, hogy nagyjából lássuk a hazai igényeket. Igen, azokét is, akik kocakirándulók. Meg a fajturistákét is. Meg a tieteket is és bárkiét. Az OKT megújulása abban (is) lenne, hogy új résztvevők legyenek, nem? De. Hogy tudjanak róla az emberek, hogy induljanak el, hogy csodálkozzanak rá milyen jó. Hogy legyenek legális és a minimális követelményeznek megfelelő szállások, amelyeket a nem szállodát akarók is igénybe tudjanak venni. Stb.
[előzmény: (5260) Hev, 2012.08.04 07:40:24]

Bisiekhozzászólásai | válasz erre | 2012.08.03 16:45:12 (5252)
Pont ehhez a fejlesztési programhoz kapcsolódóan itt egy kérdőív is (az OFF fórumba is feltettem), vegyék, vigyék, töltsék :) :

http://kerdoiv.gtk.uni-pannon.hu/index.php?sid=71746&lang=hu

[előzmény: (5251) Hev, 2012.08.01 19:44:44]
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók