turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Fejlesztési ötletek (új hozzáadása)

Összesen: 159 db bejegyzés.

Lapozás: előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | következő


útvonaltervező hibák [új]bartstein, 2024.05.06 08:44
Hello!

Garmin Mapsource/Bascampban használom a TuHu térképet és abba a problémába futottam bele, hogy az útvonal tervezésénél a program nem hajlandó a látszólag (és a valóságban) folytonos útvonalon két útvonalpontot összekötni, bármilyen "közlekedési eszközt" is választok az útvonalrajzoláshoz.

A legutóbbi két ilyen hiba:
1. Aszódon belül a Mol kút és a Lidl közötti kb 150-200 méteres szakaszt nem hajlandó összekötni a szoftver, helyette az M3-on kerül körbe vagy 10km-t.
2. Tura és Hatvan között sem húz egyenes vonalat a 3104-es számú úton, hanem körbekerül más útvonalon (M3, vagy Jászfényszaru felé)

Ha térképet váltok openmtbmap-re, vagy másik térképre, gond nélkül összeköti a TuHuban problémás szakaszokat.

turistautak BaseCamp-en és MAC-en [új]zotte, 2024.01.29 09:42
A térképek installálásának leírása MAC-en már nagyon elavult. Javaslok egy frissítést. Sokat kínlódtam vele, hogy találjak kompatibilis megoldást a leírások alapján, de most az új eszközökkel sokkal könnyebb, mint eddig.
1. A BaseCamp-et a Garmin oldaláról érdemes letölteni (https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4449)
2. A legújabb MAC OSX-en (Sonoma) a .zip kiterjesztésű térképeket kell letölteni
3. erre duplán kattintva a .zip-et automatikusan kicsomagolja az operációs rendszer
4. a kicsomagolás eredménye egy .gmap kiterjesztésű állomány, amit már nem könyvtárként ismer fel az oprendszer (Garmin MapSource install miatt), hanem mint fájl. Erre kell duplán kattintani és a MapManager automatikusan megjelenik, ahol az Install gombbal installálható a turistautak.hu a BaseCamp alá
5. BaseCamp indítása (ha futott, akkor újraindítása) és meg is jelenik a térkép

Pázmánd Sziklák megközelítése [új]Miklós bá, 2023.08.02 21:06
A pázmándi sziklákat a Kőhegy dűlő felől (országút felől) Nem lehet megközelíteni, mert kb. 150 m után, ahol az dűlőút balra kanyarodik, a piros jelzés kis jobbra ívvel menne tovább (a térkép szerint), ott kerítés, ill. sűrű bozót állja utunkat.
Másik irányból, a hármaskereszt felől Sziklafalig el lehet jutni egy igen meredek, gördülő köves ösvényen, de utána már a sziklahasadékban is járhatatlan az út. A hármaskereszt környékén semmilyen jelzés nincs, hogy hol kellene jobbra eltérni a Sziklafal felé, csak egy enyhén kitaposott ösvény vezet a meredek széléig, ahol az első piros jelzéssel lehet találkozni.
A sziklafaltól a szőlőkig – torony iránt az erdőn át keleti irányban átvágtunk, aztán a dűlőúton É-nak tartva kijutottunk a Kőhegy dűlőre.
A Zsidóhegy kopasz tetejéről a pazar kilátás megéri a kis sétát a Kossuth L. u. felől.

tuhu offline map iOs-re [új]RGBT, 2022.06.07 13:14
A Vectorial Map megszűnt. Helyette van a Cartograph Maps. Ugyanúgy telepíthető rá a Tuhu!

A turistautak.hu adataiból készített térképeket a Cartograph Maps appból javasoljuk használni, telepítsük a cartograp.eu oldalon keresztül az Apple Store-ból.

A térképek helyes és részletes megjelenítéséhez erősen ajánljuk, hogy általunk biztosított valamelyik ún. rendertémát (más néven sminket vagy stílust; ez állítja be a navigációs alkalmazásban, hogy melyik objektum hogyan legyen megrajzolva (kartografálás)) is telepítsd, mert anélkül rendkívül szegényes lesz a megjelenés.
A rendertéma jelenleg két, egymástól némileg eltérő megjelenést adó változatban tölthető le (stílus 1. és 2.), próbáld ki őket, és ízlés szerint használd, amelyik tetszik.

A térképet telepíthetjük a régi, Vectorial Map-es telepítéshez hasonlóan:

- Töltsük le és csomagoljuk ki a Turistautak térkép zip file-t.
- Csatlakoztassuk a készüleket a PC/Mac-el. Indítsuk el az iTunes-t.
- Válasszuk ki a készüléket az iTunes-ban. Alkalmazások -> Fájlmegosztás -> Cartograph Maps. Ide húzzuk be a kicsomagolt map fájlt.
- Térképet váltani a Maps menüponttal lehet. Itt válasszuk a offline fület. + jel, majd "Import map file". A keresőmezőbe írjuk be, hogy tuhu.map. Kattintsunk rá. Az offline térképek alatt ezután megjelenik a tuhu. Jobbra a tőle a pici, áthúzott szem ikonra koppintva tehetjük láthatóvá a navigációban.


Rendertéma telepítése

- Töltsük le a rendertémát vagy az alternatív rendertémát.
- Csatlakoztassuk a készüleket a PC/Mac-el. Indítsuk el az iTunes-t.
- Válasszuk ki a készüléket az iTunes-ban. Alkalmazások -> Fájlmegosztás -> Cartograph Maps. Ide húzzuk be a zip fájlt.
- Témát váltani a Styles menüvel lehet, hasonlóan a térkép telepítésénél leírtakhoz (csak itt keresni természetesen a tuhu_mapsforgetheme fájlt kell)

Az applikáció más telepítési módszereket is felkínál, pl. általunk megadott URL-ről is telepíthetünk térképet, rendertémát.
Szoke-Kiss2022.10.21 17:00:27
Nekem az iTunes-ból nem ment a telepítés, nincs olyan menü pontom, hogy "alkalmazások". Megpróbáltam más módon, íme ami működött is;

Tuhu térkép telepítése iPhone-ra a Cartograph3 programba:
- .zip fájl lettöltése, majd kibontása
- icloud.com megnyitása böngészőben, bejelentkezés
- iCloudDrive megnyitása
- kiválasztani egy mappát (pl. iFiles), majd átmásolni a kibontott .map fájt

- iPhone-on Cartograph3 programot megnyitni
- katt fogaskerékre
- kiválasztani MAPS -> Offline
- "+"-ra nyomni -> Import map file
- megkeresni az iFiles mappában a .map fájlt és rákattintani
- az offline mappában megjelenik a tuhu.map amit kiválasztunk és kész. Azaz csak akkor kész és vehető használatba, ha előbb kifizeted a PRO verziót! :(

A rendertéma letöltése és telepítése ugyan ezen metódus alapján történik.

Nagyon módosítani kellene a turistautak.hu oldalon, mert az ott található dezinformáció sokakat megtéveszthet!
summicron2023.12.30 20:42:51
Sajnos nekem nem sikerült sem az asztali sem a mobil verzióban importálni a stílusfájlokat, így egy nagyon buta alaptérképem van csak, útvonalak és egyéb tartalmi elemek nélkül. Tényleg nagyon jó lenne, ha valaki csinálna egy részletes leírást a Cartograph Maps telepítéséről és beállításáról.

piros + [új]Bariton, 2022.04.22 11:56
A Rákoscsaba és Pécel közti piros kereszt jelzés a turistautak.hu oldalán egy helyen rossz nyomvonalon halad, a termeszetjero.hu oldalon található a helyes nyomvonal.

parttól való távolság [új]spinter, 2021.05.17 18:01
Sziasztok!
Csónakos horgászként felmerült bennem, hogy milyen jó lenne egy bekapcsolható réteg, ami megmutatná, hogy a Balaton partjától számított 1,5 km-es övezeten belül vagyok-e, ugyanis csak itt szabad csónakkal illetve vízi sporteszközzel, kajakkal, kenuval stb közlekedni. Viharjelzésnél 500 m ez a határ, más kontraszttal ez még további segítség lehet. Sajnos a térképszerkesztéshez nem értek, kézzel meg eléggé esetleges kimérni, ráadásul rendszeresen újra is kell mérni egy újabb, közelebbi partponthoz képest.

Túrista útvonalak szűkítése [új]urbpeti, 2021.02.18 17:00
A /routes.php oldalon szerepel, hogy "A lista sokféle szempont szerint szűkíthető az oldal alján levő mezők kitöltésével". Viszont az oldal aljan sehol sincs ilyen lehetőség. Nagyon sokat segítene egy túrista út kiválasztásában, ha le tudnam szűkíteni a talalotokat a nekem megfelelő paraméterekre.

alnibell jogainak visszaállítása [új]viadukt230, 2021.02.06 08:51
" Követeljük, hogy alnibell minden jogát állítsák vissza a turistautak.hu-n, hogy a kívánt fejlesztéseket elvégezhesse! "

https://www.peticiok.com/alnibell_jogainak_visszaallitasa

alnibell2021.02.07 12:07:28
Az adott névvel megjelentetett förmedvény a lehető legostobább provokáció.
Aki ezt tette, az visszaélt egy azonosítóval, ugyanúgy, ahogy az oldalam egyik-másik látogatója a kommentálás során.
Gyáva, sunyi provokátor.

más lehetőség híján [új]alnibell, 2020.11.06 08:58
Tekintettel arra, hogy a TuHu és az MGKE illetékesei immár majd' három éve minden kapcsolatfelvételi kísérletemtől elzárkóznak, továbbá arra, hogy egy éve a munkavégzést lehetetlenné tették, harmadrészt arra, hogy mások által is ellenőrizhető, konkrétan megfogalmazott, felsorolt kifogások nélkül már többször visszavonták a jogosultságaimat, az elmúlt több mint egy évtized alatt végzett itteni munkám eredményeinek elbitorlásaként értékelem azok használatát, kezelését, elsősorban a fent nevezettek részéről tanúsított velem szembeni magatartás miatt.
Teszem ezt annak tudatában, hogy anno lemondtam a feltöltött felméréseim és szerkesztéseim tulajdonjogáról.
Ugyanakkor a tapasztalt sunyiság nem nyújt számomra más lehetőséget.
alnibell2020.12.23 22:16:22
Tavaly októberben Old Eye hozott egy egyszemélyi döntést és azt minden tájékoztatás nélkül, azonnal végre is hajtotta.
Megvetem érte és mindazokat, akik ezt követően szó nélkül, jóváhagyólag asszisztáltak ehhez. (De mit lehet várni onnan, ahol egy vezető tisztségviselő gratulált ahhoz, hogy a kérdések megválaszolatlanok maradtak, majd buzdított is erre?)

S ha már így van, akkor valószínűleg a felméréseimre se tart igényt ez az öncélú, belterjes társaság.
Pedig lenne mit sürgősen felmérni, csak itt a megyében is. (Áldoztam is volna rá.) De hát még arra nézve sem volt senkinek hiányérzete, amit tavaly október óta nem tudtam feltölteni.
Van még néhány aktív közreműködő, de már rég nem országos kiterjedésű tevékenységgel.
Köszönjétek magatoknak azt, amit 2014. év végén megjósoltam és szinte teljes mértékben megvalósult.

Így az ünnep előtti napon nem kívánok rosszat a TuHu hajdani és még meglévő tagjainak. De nem sajnálnám egyikőtöket sem, ha ugyanúgy vagy a velem történtekhez hasonló megaláztatásban lenne részetek.

Az eszközeimet megtartom, a többit lebarnítom.
Bitoroljátok csak tovább a munkám eredményeit.

kiegészített kódolási módszer [új]alnibell, 2020.08.12 21:02
Bár a téma eddig a kutyát nem érdekelte, sőt ...

Ha a GeoJaunt képes egy adatbázis mezőben lévő egynél több, valamilyen szeparátorral elválasztott karaktersorozat közül egyértelműen kiválasztani a keresettet, akkor a TuHu térképi adatbázisát alapul véve létrehozható egy olyan egységes turistaút-nyilvántartás, amely a megyei leválogatáson túl lehetővé teszi a turisztikai szempontból elhatárolt tájegységeken belüli megfeleltetést is.
Ehhez minden részinformáció adott.

Ha az indító kérdésre pozitív a válasz, akkor semmi korlátja nem lenne a fonódások, a jelalakok és színek kezelésének és csupán egyetlen új adatbázis mezőt igényelne.
alnibell2020.08.24 18:07:11
Legalább erre adjon annak tudója választ:
"... a GeoJaunt képes egy adatbázis mezőben lévő egynél több, valamilyen szeparátorral elválasztott karaktersorozat közül egyértelműen kiválasztani a keresettet?"
alnibell2020.09.04 09:55:55
Nagy-nagy köszönet jár, a korábban kialakított gyakorlatnak megfelelően előadott, minden részletre kiterjedő, a megoldás kulcsát magába foglaló válaszért!
alnibell2020.10.06 21:01:16
Idézet egy ma beérkezett levélből:
"Szövetségünknél a magyarországi gyalogos turistautak nyilvántartásának rendszere az utóbbi évek felmérési és térinformatikai technológiájának fejlődése következtében átalakult és nem a turistautak.hu adatbázisára épül, amely az utóbbi években már nem frissül."

Az utolsó részmondat nem csak nem igaz, de egyúttal sértő is.
Ugyanakkor ennek, és a TuHu önjelölt irányítója(?) velem szemben tanúsított magatartása ismeretében, lemondok a javaslat megvalósításának támogatásáról.

környező országok határ menti területei [új]LCI, 2020.07.18 12:09
Tisztelt Fejlesztők!
Először is köszönet a munkátokért.
Nem tervezitek esetleg, hogy azokról a területekről is készítsetek térképet, ahová egy túra során manapság, amikor a határok (általában) nyitottak, átruccanhat az ember Magyarországról?
Ha már van is ilyen, csak elkerülte a figyelmemet, akkor merre találom?
Előre is köszi.
Hev2020.08.04 21:17:43
https://turistautak.openstreetmap.hu/?zoom=7&lat=47.37061&lon=16.74315&layers=B00FT

Linkek nem működnek: Turistatérkép Android alapú okostelefonokra [új]ecser99, 2020.06.22 17:03
Üdv, az alábbi oldalon:
https://www.turistautak.hu/mapsforge.php

ezeket a linkeket próbáltam letölteni, nem működnek:
Locus alá
Turistautak térkép és rendertéma
Turistautak térkép és alternatív rendertéma

A linkek ezekre a helyekre mutatnak:
locus-actions://http/turistautak.elte.hu/tuhu/i/locus.xml
locus-actions://http/turistautak.elte.hu/tuhu/i/locus_alt.xml

Köszönöm, ha korrigáljátok.
tbdotcom2020.10.09 18:17:00
Próbáld ki
Locus alá én innen szoktam volt tölteni:
https://www.openandromaps.org/en/downloads/europe

Érdemes Androidon intézni:
https://www.openandromaps.org/en/manual/locus-quick-install

A linkeket Android-os böngészőből nyisd meg, onnan (jelenleg) működik, a Locus elindul, és letölti a térképet.

Szándékos akadályoztatás [új]alnibell, 2019.11.06 22:01
Nem fejlesztési javaslat, csupán tényközlés, más lehetőség híján.
Old Eye október 9-én azt jelezte, hogy az MGKE Elnökségével törölteti a profilomat. Ez nem történt meg. Helyette úgy módosította a beállítást, hogy minden billentyűleütésre kiléptet a rendszer.
Három e-mail üzenetet küldtem annak kapcsán, hogy egy október 22-i szerkesztésem nem tudom a fentiek miatt feltölteni. Sem ő, sem az MGKE illetékese nem reagált, az immár két és fél éve megszokottakhoz igazodóan. A Kisalföld tájegység zárolása azóta is fennáll, én nem fogom feloldani.
Ennyire sunyi elintézési móddal eleddig sehol nem találkoztam. Legalább annyi gerincesség elvárható lenne, hogy a korlátozás, ellehetetlenítés tényéről, valós indokáról tájékoztatást kapjon minden érdeklődő felhasználó és természetesen én is.
alnibell2019.11.22 22:47:55
Nem változott semmi. (Eddig háromszor kellett belépnem, hogy egyáltalán írhassak valamit.)
Pont egy hónapja zároltam a Kisalföld-tájegységet, azóta nem tudom feltölteni a szerkesztésemet.
Így van az, amikor egy önkényeskedő, visszaélve a rendelkezésére álló lehetőségekkel, tekintet nélkül a saját szabályrendszerre, a tájékoztatási kötelezettségre, gyakorolja a bosszú egyik alantas módját.
Továbbra sem mondok le a szerkesztési jogosultságomról!
alnibell2019.12.10 21:37:06
Minden maradt úgy, ahogy korábban. A rendszer - vélhetően a 0-ra állított várakozási idő miatt - minduntalan kiléptet, így a munkámat nem tudom feltölteni, a GeoJaunt nem tudom használni. A Kisalföld tájegység immár 49 napja zárolva van. Senki nem kifogásolta. Nem lenne feladat? Van bizony, de az önkény nem engedi megoldani.
alnibell2019.12.23 09:38:04
Újabb 13 nap múlt el, változatlan akadályoztatással. Immár 62 napja nem tudom föltölteni a munkámat, illetve maradt zárolva a Kisalföld-tájegység.
Old Eye, mint önjelölt gazda - minden jelzés nélkül - jogokat von el, legfeljebb később megmagyarázza az érintettnek, mint a napokban a fórumon.
Legalább annyi gerincesség lenne benne, hogy nyíltan közölje mindenkivel, beleértve ebbe a körbe engemet is, hogy nincs szükség - az egyébként az átlagot meghaladó minőségű, részletezettségű - munkámra sem. Annak ellenére sem, hogy mára már csak néhány szerkesztője maradt a TuHu-nak.
Old Eye ténylegesen nem gazdája a TuHu-nak. Nem írom le, hogy mije is valójában.
alnibell2019.12.27 19:13:37
Ma délután Güszi panasszal élt a fórumon, s lám másfél órán belül Old Eye már fel is oldotta a Kisalföld-tájegység zárolását.
Egyikőjük sem kérdezett, hanem észrevételezett, illetve lépett.
Tisztesség? Ugyan már!
alnibell2020.01.06 19:33:35
Hogy is fogalmazott Güszi 10 napja?
Azt írta, hogy "...blokkolja mások munkáját....
Erre Old Eye szinte azonnal lépett, feloldotta a Kisalföld-tájegység zárolását.
És azóta?
Senkinek nem volt fontos az immár "felszabadított" munkaterület, még azt a fáradságot se vette, mondjuk Güszi, hogy egy kamu zárolással jelezze, ott akar dolgozni.
Ők ketten nem ravasz vén rókák, hanem sunyi hiénák, azok legjellemzőbb tulajdonságával.
Mit is mutat most az ún. "dolgozunk" táblázat?
Íme, ezt:
https://drive.google.com/open?id=1CauqIaj9rM0Z-aygQw67zVuOxliTZ8c_

záró üzenet [új]alnibell, 2019.03.08 16:47
Tekintettel arra, hogy az itt linkelt e-mail üzeneteimre egyik címzett, másolatban megszólított sem reagált semmilyen módon, ez úton jelzem, hogy a legutóbbi levél tartalmához igazodva a BRYGO-kódolással felhagyok, a vonalas objektumok pótlólag felvett 5 BRYGO paraméter törölhető.
https://drive.google.com/open?id=1OxAtgiFjxQtneEKzjIU1k2oUh4HbDxA-
A megvalósításra vonatkozó feltételek a levélben olvashatók.
alnibell2019.03.29 09:34:59
Od Eye a térképszerkesztés topic #72995-ös számú, 190327-én kelt hozzászólásában ismét pellengérre állított, az előzmények elhallgatásával.
Ezt írtam pár nappal korábban az info@turistautak.hu-ra:
Jó napot!

Nem értek egyet a POI-hibabejelentés jelenlegi formájával.
Hiába indokoltam meg tegnap este, és az imént, hogy miért utasítom el a törlési kérelmet, abból semmi nem látszik, illetve pl. most ez olvasható az egyik POI-nál helyette: "[Törlés kérés elutasítva indoklás nélkül (alnibell, 2019-03-20 21:49)]"

Már egyszer jeleztem, nem fogok elutazni Ipolydamásdra, hogy újra bejárjam a térséget. Azt tesztek az általam ott felvett kátyú POI-kkal, amit jónak láttok, mert ez így, ebben a formában csak bosszantásra alkalmas.
(Ha egy útról frissen felvett fotón víz tükröződik, ott bizony kátyú lehet, teljesen függetlenül attól, hogy az út extra-paraméterei is utalnak az adott út járhatósági jellemzőire.)
Továbbá, amennyiben a terepet járva például azt tapasztalom, hogy a térkép szerinti magasles már nincs meg, akkor azt a szerkesztés során törlöm, még indoklást is fűzök hozzá, és nem a hibabejelentéssel bajlódom.

Üdv.: alnibell
alnibell2019.05.15 09:09:07
Az Index fórumán ismét előkerült a turistautak egységes nyilvántartási rendszere.
https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=151361523&t=9219453

Ha van kellő mértékű akarat, akkor - véleményem szerint - csaknem automatikussá lehetne tenni a BRYGO-kódolást, illetve a jelzett utak változása miatt szükségessé váló kód-átvezetés. Ezzel a nyilvántartási adatok aktuális szinten tartását.
alnibell2019.05.15 09:32:52
https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9219453&la=151361523

távolságmérés [új]KicsiSicc, 2018.11.04 16:03
Sziasztok, az oldalon nem működik a távolságmérő funkció. Hiába kattintok rá egy pontra, nem jelöli ki és nem jelenik meg a kis piros deltoid alakú jel sem. Légyszi segítsetek! Köszönöm!

útvonal megmarad [új]schatt, 2018.10.06 19:35
Sziasztok!
Kezdő túrázó vagyok, először próbáltam térképen útvonalat készíteni.
Nem mentettem csak kiléptem a végén, most délután amikor belépek viszont megjelenik a térképen a lila nyomvonal ( jobb oldali menűvel el tudom tüntetni de ahogy új pontot jelölök ki ismét megjelenik a korábbi nyomvonal.
Az új utat számolja a program a kijelolők alapján denem jelöl új nyomvonalat a régi marad meg és sehogy nem tudom ezt törölni. Kérnék segítséget remélem nem csak én vagyok béna!
Üdv Attila

[BUG] nem lehet letolteni kml-ben a terkepet [új]hawajrambo, 2018.09.13 13:37
Kedves Fejlesztok!
Szerettem volna letolteni egy terkep reszletet kmlben.
A regi raszteres terkepen van ra gomb, ami behozza az alabbi url-t:
http://www.turistautak.hu/ge.php?ny=18.805030&k=18.914787&d=47.565000&e=47.613958
Es itt a letolteskor adatbazis szerver kapcsolat hibaval elszall.

Gabor

módosított Garmin typ-fájlok [új]alnibell, 2018.07.04 09:26
A katonai gyakorló-, ill. lőterek igényelt módon történő megjelenítése szükségessé tette az eddig használt typ-fájlok részleges módosítását.
Tekintettel arra, hogy az OMP formátumú térkép telepítőjében a typ fájl cseréje nem történt meg, illetve, hogy a TuHu részéről semmi visszajelzést nem kaptam a katonai területek szerkesztése kapcsán, a jó térképi megjelenítés végett az ide beillesztett linkről letölthető az eredetiekkel azonos nevű két módosított typ-fájl, amelyekkel csak egyszerűen felül kell írni a térkép csomagok mellett megtalálható azonos nevű fájlokat. Egyéb teendő nincs.
https://drive.google.com/open?id=1y56H3H1oKLq1YHz6a0efEN9aSBmbVKq1

Google Maps [új]Gpont, 2018.07.03 17:18
importálni próbáltam a letöltött geol_sz_tuhu.kml fájlt a Google Maps Saját Térképembe, és ezt a választ kaptam: "A KML-fájlban található egyik hálózati link nem érhető el, vagy a formázás nem a KML-fájloknak megfelelő."

Tudtok segíteni?

[BUG] Google Earth path [új]TLabsPeter, 2018.06.06 10:57
Ha egy tervezett útvonalat szeretnék exportálni .kml formátumba (Google Earth kompatibilis fájl), akkor

az exportált fájlban fordított sorrendben vannak a szélességi és hosszúsági koordináták, így a teljesen hülyeséget rajzol ki a program.

Lapozás: előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | következő

Egy lapon megjelenő sorok száma:
Szűrés eredmény szerint:
I Eredmény
 
 
 
 
 
 
(A kijelölt eredményű sorok kerülnek be a listába.)

Szűrés jelleg szerint:
I Jelleg
 
 
 
 
 
(A kijelölt jellegű sorok kerülnek be a listába.)

Szűrés fontosság szerint:
I Fontosság
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(A kijelölt fontosságú sorok kerülnek be a listába.)

Szűrés sürgősség szerint:
I sürgősség
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(A kijelölt sürgősségű sorok kerülnek be a listába.)

Rendezés


Szöveges keresés

Új fejlesztési ötlet


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók