turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Old Fairyhozzászólásai | válasz erre | 2013.05.26 20:10:07 (10183)
Azt próbáld meg megérteni, - és ezt minden sértődés vagy harag nélkül írom - hogy:
1. akik itt szakmai tanácsokkal, a saját tudásukkal, tapasztalataikkal segítenek, a szabadidejükben, ingyen teszik ezt (de ez nem azt jelenti, hogy az idejük értéktelen - csak nem kell fizetned érte).
2. a készüléked - különösen egy régebbi, ismertebb darab - és a kérdésed nagy valószínűséggel nem egyedi, jó eséllyel megválasztolták már az elmúlt évek alatt - tehát a válasz ismert. létezik, hozzáférhető. Nem kell újra felfedezned, kitalálnod - elég, ha megtalálod.
3. a személyre szabott, névre szóló segítség nem olcsó mulatság: mérnöki szintű tudással felvértezett szakemberek várják, hogy hozzájuk fordulj, valószínűleg ötszámjegyű zseriórabérért. Nem hinném, hogy annyira fontos neked a "Kedves Zoltán!" kezdés, hogy ezt meg akarnád fizetni. És ha ebben nem tévedek, akkor fogadd el, hogy egy utalást, linket kapsz és magadnak is tenned kell a megoldásért (jelen esetben: legörgetni...) Ha ironizálsz, sértődékenykedsz, csak magadat zárod ki egy hozzáértő és segítőkész közösségből...
[előzmény: (10179) andras70, 2013.05.26 19:32:40]

andras70hozzászólásai | válasz erre | 2013.05.26 19:32:40 (10179)
Sajnálom,hogy ilyen indulatokat keltettem.Mint új GPS tulajdonos azt hiszem másfelé fogok segítséget kérni.:-(


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók