turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2014.05.31 09:34:15 (68064)
A következtetéssel egyetértek, ezzel viszont nem tudok mit kezdeni:
"... Nagyon rosszul esik, ahogy lekezel bennünket, még alnibellt is, pedig őt sokszor én is kitiltanám innen a p..ba :-)."
Az, hogy nem tetszik, amit és ahogy írok és ezért elküldenél innen oda, azt kényszerűen tudomásul veszem. De ez a mondat egy logikai bukfenc, mintha azt sugallná, hogy én akarnám a TuHu - hogy finom legyek - beolvadását vagy elsorvadását.
Hol olvastál tőlem akárcsak egy ehhez hasonló stílusú mondatot?
A társaság legnagyobb baja - szerintem -, hogy tagjai sokszor úgy értelmeznek írott és íratlan szábályokat, ahogy az akkor éppen kedvükre van, illetve figyelmen kívül hagyják azokat. Nem ragozom tovább, értelmetlen lenne.
[előzmény: (68062) cactus, 2014.05.31 08:58:25]

cactushozzászólásai | válasz erre | 2014.05.31 08:58:25 (68062)
Miért nem tekintjük kihívásnak Kolesár felhívását?
7 éve azt olvasom, hogy nem haladunk sehová, mert Kolesár nem hajlandó fejleszteni és a hozzáférést is gátolja. Néha felbukkan megold egy-két égető problémát (ami már fél éve égető :-)), utána újra eltűnik a semmiben. Nem ért rá velünk foglalkozni, munkára, családra, anyagiakra hivatkozva.
Most felbukkant és ezen a héten nagyobb aktivitást mutat, mint az elmúlt 7 évben összesen, sajnos ez az aktivitás főleg a mi és a tuhu fikázásáról szól, miközben a cél az, hogy elszívja trekkelőink, szerkesztőink munkáját. Minden oldalról azt bizonygatja nincs jövőnk. Csinált egy játszóteret, nagyon jó alapokat fektetett le, mert a mai napig működik, 7 év alatt nem sikerült lerombolnia a saját munkáját a negatív hozzáállásával (és nekünk sem sikerült elrontani).
Csinált egy gyereket, kilökte az utcára menjen amerre lát, korlátozásával jól keresztbe is tett neki, ahol csak lehetett. Most mikor felnőtt közli vele, hogy úgy sem lesz belőle semmi, menjen fel a padlásra és kösse fel magát, mert rövid időn belül úgy is vége lesz.
Ezzel a hozzáállással megforgatta bennem a kést, el akartam menni a lábatlani találkozóra, de elment tőle a kedvem.
Nagyon rosszul esik, ahogy lekezel bennünket, még alnibellt is, pedig őt sokszor én is kitiltanám innen a p..ba :-). Azt le sem tudom írni az mennyire fáj mikor szívemhez közel állóval teszi ezt.
Szóval a félistenről kiderült, hogy eddig másik vasat tartott a tűzben, és most a mi vasunk alól kikaparná a parazsat.

Kicsit összeszedhetnénk magunkat!!!
Mindenünk megvan ami a fennmaradáshoz szükséges, csak egy kis összetartás és egy vezető hiányzik.
Rengeteg energiát fecsérlünk el itt a marakodással, miért nem fordítjuk ezt magunkra.
A picsáért nyafogunk itt? Kicsit felrázhatnánk magunkat, lefektethetnénk célokat, szabályokat, amik mindenkire vonatkoznak. Megihatnánk közösen egy sört, hogy egyszer az életben lássuk a képét annak akinek hetente átharapjuk a torkát a fórumon. Senki nem lehet akkora seggfej, amilyennek a fórumon mutatja magát.

Azért rajzolgattok itt 10 éve, hogy most veszni hagyjátok?
Iszonyú mennyiségű, munkával és anyagi ráfordítással jutottatok el idáig, most szabad a pálya a megújulásra. Lehet választani, jobbá tenni a már meglevő játszóterünket, amiről elmondhatjátok, hogy a tiétek, vagy egyszerűen veszni hagyni az egészet, és átállni a másik oldalra.

A tuhu-nak akkor lesz vége, ha mi most halálra ítéljük!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók