turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

sw09flhozzászólásai | válasz erre | 2013.06.17 23:30:14 (63064)
A http://terkep.turistautak.hu/ is raszteres és POI-k is megvannak, sajnos ritkán frissül. Háttérként bekapcsolható a műholdkép, sokszor itt nézem meg mi is, hiányzik merre érdemes trackelni. Az OMP-raszteres nagyrészt helyettesíti, de az nem mindenhol megy (pl. nálunk a proxy-n 50001 port nincs nyitva), illetve nem minden poi van átvéve a tuhu-ről az OMP-re és azok sem jelennek meg.
[előzmény: (63058) Arti (junior), 2013.06.17 19:49:33]

Arti (junior)hozzászólásai | válasz erre | 2013.06.17 19:49:33 (63058)
Bárki-bármit mond, a raszteres egy nagyon pofás kimenetünk, sokan használják. Nekem két problémám van vele:
- POI-k hiánya
- döglődik

Gondolom a POI-k megjelenítését nem is tervezték a régi nagyok, így nincsenek rajta. Remélem, hogy ez utólag lehet pótolni.
A döglődés pontos okára nem emlékszek. Biztosan volt róla szó, de már szita az agyam. Mi kellene ahhoz, hogy megbízhatóan működjön (első lépésben a rendszeres frissítés, aztán talán a POI-k vagy az itiner, stb...). Erős vas? Pénz? Fejlesztés?
Bár nem vagyok jártas a témában, de annyira jó lenne, ha nem csak stagnálna ez a kimenet. Nem sopánkodni akarok, hanem, ha lehet, akkor tenni is. Szóval érdekelne, hogy a nagyjaink hogyan látják a raszteres helyzetét.
Szabadidőm van... Tudást meg lehet szerezni, autodidakta módon, vagy segítséggel.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók