turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

oli_bhozzászólásai | válasz erre | 2013.04.15 16:23:32 (61654)
Jó régen volt, nem 100% az emlékeim, de az van hogy egy haverom is szokott "trekkelni" (értsd: húzza a csiganyálat amerre jár gyalog + bicaj, de pontokat nem vesz fel, illetve amikor odaadja a nyers fájlokat, akkor mondja el szóban, hogy melyik útszakasz milyen volt, amiket gyorsan feljegyzetelek). Namost a nyers fájlokból "rendes" (értsd: feltölthető állapotú) trekket csinálni gyakorlatilag annyi meló, mint fogni oszt berajzolni az egészet. Úgyhogy gyakori eset hogy rendes trekket gyártok, feltöltöm, berajzolom, de volt 1-2 eset hogy mindehhez nem volt idegzetem, csak rajzoltam. Ha zavaró, hogy nem fut alatta track, akkor nyugodtan legyen Track=0, a térképen rajta marad, két pöttyöt megkapja, legalább látszik, hogy "rendesen" is fel kéne trekkelni, aki az ilyen szakaszokat vadássza, az is örül, de aki meg csak túrázni akar, az meg legalább látja hogy van ott út. (Jobb mint az üres folt).
[előzmény: (61622) alnibell, 2013.04.12 10:39:21]

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2013.04.12 10:39:21 (61622)
Délelőtt töröltem egy Tapolcától É-ra elterülő rét hibás feliratát, és közben böngészve a környék vonalas objektumait azt vettem észre, hogy Zalahaláp, Sáska térségében nagyon sok track nélküli utat szerkesztett fel [16552] oli_b 2012. januárban.
Nem azt állítom, hogy a jelölt nyomvonalakon nincs út, de mi értelme van csupán a típusában paraméterezett (az sem biztos, hogy helytálló) valamilyen más forrásból származtatott utak tömeges felvitelének?
Nem lehet célunk a mennyiség gyors növelése, különösen nem ilyen módszerrel! Eszem szerint töröltem volna az összeset, de hagyatm amindent a szerkesztett módon.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók