turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

ckertihozzászólásai | válasz erre | 2015.07.26 08:11:24 (73933)
Én is szólhatok? :-)
Elméletben értem amit mondasz -bár az informatikához én tök hülye vagyok-, de nem tudom hogyan kell a registry bejegyzést készíteni ezért nem tudom a javasolt oldalon az első bejegyzés szerinti módszert követni

MacBook-on szeretném kezelni a térképeket, feltöltöttem a Garmin Expresst, baseCamp-et, segítséggel rátöltöttük a geoládákat a geocaching.hu-ról, de itt megállt a tudományt.
Az openmaps-ről letöltöttem az omphiking-et, az exe megállt, a zip-et kitömörítettem, de hiába próbáltam a http://sylverrat.hu/faq/index.php?page=mapsource oldalon legalul olvasható leírást és a gmapibuildert, leáll a konvertálás mondván nem Garmin file van az omphiking könyvtárban.

Ha valaki tudna segíteni egy itinerrel (mit mi után kell megtenni), azt nagyon megköszönném

Más:
Az új készülékem egy Garmin Montana 600.
Van rajta térkép, de nem tudom, hogy melyik "tevékenység"-et (túrázás, gyalog, kerékpár...) kellene választani, hogy a turistautakon tervezzen (100 m-t a piroson aztán a sárga háromszögön 500 m...). Most odavisz a célhoz, de földutakon vagy légvonalban, néha a turistautakon, de sose azt jelzi, hogy a "sárgán balra", hanem az, hogy "nyom, balra".
Én vagyok maximalista és ilyet nem is fog kiírni sose vagy valamit nem jól állítok be?
[előzmény: (73930) Old Eye, 2015.07.25 10:03:39]

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2015.07.25 10:03:39 (73930)
A telepítés első lépése egy registry bejegyzés készítése, amely tartalmazza annak a mappának nevét, ahol tartod majd a térkép file-okat. Mind az exe (a telepítő) és a MapSource ebbôl a registry bejegyzésbôl olvassa ki a térképfile-ok lelőhelyét.

Ha ezt nem lépted meg, kövesd ezt a http://sylverrat.hu/faq/index.php?page=mapsource'>leírást. Kell egy kis rendszerismeret. Szólj, ha elakadtál!

A telepítő a megadott mappába csomagolja ki a térképfile-okat, ha a zippet töltöd le, annak tartalmát neked kell oda bemásolni.
[előzmény: (73929) attila1976, 2015.07.25 08:46:25]

attila1976hozzászólásai | válasz erre | 2015.07.25 08:46:25 (73929)
Sziasztok, Garmin edge 810-re szeretném feltölteni a tuhu térképet. Az exe fájlt letöltöttem, de meghatározhatatlan hibával nem enged tovább. Letöltöttem a zip fájlt is, amiben sok img fájl van, de azzal se nagyon tudok semmire menni (mondjuk ehhez szerintem hülye is vagyok). Tudtok segíteni? Már vagy 4 órája ezzel próbálkozom (Basecamp és Mapsource is fent van a gépen). Köszönöm, Attila


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók