turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2015.07.25 10:03:39 (73930)
A telepítés első lépése egy registry bejegyzés készítése, amely tartalmazza annak a mappának nevét, ahol tartod majd a térkép file-okat. Mind az exe (a telepítő) és a MapSource ebbôl a registry bejegyzésbôl olvassa ki a térképfile-ok lelőhelyét.

Ha ezt nem lépted meg, kövesd ezt a http://sylverrat.hu/faq/index.php?page=mapsource'>leírást. Kell egy kis rendszerismeret. Szólj, ha elakadtál!

A telepítő a megadott mappába csomagolja ki a térképfile-okat, ha a zippet töltöd le, annak tartalmát neked kell oda bemásolni.
[előzmény: (73929) attila1976, 2015.07.25 08:46:25]

attila1976hozzászólásai | válasz erre | 2015.07.25 08:46:25 (73929)
Sziasztok, Garmin edge 810-re szeretném feltölteni a tuhu térképet. Az exe fájlt letöltöttem, de meghatározhatatlan hibával nem enged tovább. Letöltöttem a zip fájlt is, amiben sok img fájl van, de azzal se nagyon tudok semmire menni (mondjuk ehhez szerintem hülye is vagyok). Tudtok segíteni? Már vagy 4 órája ezzel próbálkozom (Basecamp és Mapsource is fent van a gépen). Köszönöm, Attila


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók