turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, esztelneki hozzászólásai
Online és letölthető térképek, Windows, Android és iPhone alkalmazások

új hozzászólás | témák listája

Összesen: 5 db hozzászólás

esztelnekihozzászólásai | válasz erre | 2018.08.14 23:53:35 (1760)
Köszönöm, csak ez:
"Az api.geocaching.hu oldalon látható, hogy mely hívások használhatók az éles rendszeren."
honnan látható.
Egyébként gratulálok ehhez a fantasztikus munkához és dokumentációhoz!
[előzmény: (1759) gusty, 2018.08.14 23:27:29]

esztelnekihozzászólásai | válasz erre | 2018.08.14 21:58:08 (1758)
A "https://api.geolada.hu/caches?userid=3561&found=false&fields=waypoint%2Ctype" működik.
A "https://api.geocaching.hu/caches?userid=3561&found=false&fields=waypoint%2Ctype" nem működik. Mit kell tennem, hogy ez is működjön? Előre is köszönöm

esztelnekihozzászólásai | válasz erre | 2018.06.19 21:49:36 (1630)
Nagyon köszönöm mindannyiatoknak a jobbnál-jobb javaslatokat. Két éve Montenegróban a Proplektieből láttuk az albán oldalon a fantasztikus hegyeket, idén közelről fogjuk megvizsgálni őket. Azt hiszem sokszor valóban a térképekre tudunk csak hagyatkozni!
[előzmény: (1619) esztelneki, 2018.06.19 07:25:27]

esztelnekihozzászólásai | válasz erre | 2018.06.19 07:25:27 (1619)
Tudnátok Albániára jól használható turistatérképet ajánlani (Garmin, BaseCamp, Android)? A http://garmin.opentopomap.org/#download lehetőséget ismerem. Köszönöm!

esztelnekihozzászólásai | válasz erre | 2017.03.15 20:30:56 (410)
Ma hajnalban, miközben a ládázásra készültem, többször nem működtek a lekérdezések, gondoltam valaki valamit buherál, ezért eljöttem erre a fórumra, ahol örömmel láttam, hogy újabb alkalmazás készül. Én Androidos vagyok, rögtön elmentem a
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tamaspetro.geocachinghu

oldalra, ahol megakadt a szemem az első véleményen, amiben igaz, hogy szmájlival, de a másik termék (g:hu) kritikájával próbálja a (feltehetőleg) kesser ezt a terméket dícsérni. Napközben, mikor logoltam, vagy ládaleírást olvastam, állandóan eszembe jutott, hogy miért vagyunk ilyenek, miért kell a másikat lehúzni, miért kell minősíteni, miért nem lehet a jót önmagában látni. Én maximális megelégedéssel használom a bigmick verziót, de ettől függetlenül minden új és régi terméknek örülök. Mélységesen tisztelek mindenkit aki nyilván átdolgozott éjszakákon keresztül kitalálja, elkészíti és javítja a mindenki szórakozását megkönnyítő alkalmázásokat, akik türelmesen válaszolnak a kérdésekre (amikre a válasz persze általában benne van a FAQ-ban, vagy a leírásban) és mindezt teszik mindenféle térítés, ellenszolgáltatás nélkül.

Nem vagyok grafomán, de ezt le kellett írnom és köszönöm minden egyes tisztségviselőnek, fejlesztőnek, ládagazdának, mindenkinek aki érintett, hogy időt, energiát és fáradtságot nem kímélve még élvezetesebbé teszi számomra/számunkra ezt a szép játékot.

(((Persze lehet, hogy ha a mai nap megünneplése nem úgy zajlott volna le, ahogy, ez a szösszenet sem kívánkozott volna ki belőlem)))
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók