turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

FTomhozzászólásai | válasz erre | 2014.04.30 08:48:48 (10705)
Jó nagyítási szinten látszanak a különálló kerékpárutak, mind a raszteres (főoldal, országos turistatérkép), mind a letölthető garmin telepítős térképen (pl. felülről az első).
Több nyíregyházi kerékpárút már régóta a térképen van. A néhány napja térképre került újabbak egy részét én mértem fel és meg is rajzoltam, ML11 legutóbbi felmérésével együtt. Lásd itt: 37581, 37598.
Írtam is az utóbbi adatlapon, hogy örvendetes lenne, ha a helyiek aktivizálnák magukat.
Tanácsok: többszöri felmérésből lehet jó minőségben, a valóságnak megfelelő helyre berajzolni az utat. Főleg belvárosi területen, magasabb épületek között nagyon hullámzik a track, sokszor az út másik oldalára rögzíti a készülék a nyomvonalat. Ilyenkor, illetve oldalváltásnál mindenképp több mérés adhat csak valós képet. És ne automata módra legyen beállítva a készülék, hanem 3-5 méteres gyakoriságra, az úton tartás se legyen bekapcsolva. Ne gpx legyen, hanem gdb, elég ez utóbbi.
[előzmény: (10702) Bl4st3r & Amy, 2014.04.29 23:13:08]

Bl4st3r & Amyhozzászólásai | válasz erre | 2014.04.29 23:13:08 (10702)
SziasztoK! Lassan elkészülnek Nyíregyháza kerékpárútjai is. Elég sok készült mostanában, ezeket szeretném végigtrackelni. Viszont nem látom sehol a TUHUS térképen hogy eddig mennyi van felrajzolva belőle? Egyáltalán vannak külön kerékpárutak is a tuhun. (gondolok arra ha az út mellett halad a bicikliút akkor az külön felrajzolásra kerül? )


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók