turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Nargothhozzászólásai | válasz erre | 2015.08.27 19:15:34 (71061)
Én azt nem értem, hogy miért kéred számon heyjoe-n olahtamas véleményét...
[előzmény: (71054) cseremoha, 2015.08.27 17:17:26]

cseremohahozzászólásai | válasz erre | 2015.08.27 17:17:26 (71054)
- Az utóbbi napokban olvashattuk olahtamas véleményét, jövőképét (70843):
"A magam részéről annak örülnék, ha a turistautak.hu adatbázis legalább 90% -ban el lenne mentve az osm adatbázisába, és aztán azt beintegrálni a turistautak.hu portálrendszerébe és így haladni tovább a korszerűbb körülmények közepette."

- Majd néhány nap múlva megjelentek heyjoe fejlesztései, az aktuális állapotot bemutató és egyben dinamikussá váló megjelenítés, a POI-k áthozását megkönnyítő eszköz, amelyek mind az önálló Tuhu-s adatbázis létét erősítik.

Most akkor mi a követendő irány? ...át kell pakolni a Tuhu elavult rendszeréből az adatokat az OSM-re, hogy korszerűbb alapokon lehessen továbbfejlődni, vagy kezdjük el az OSM adatait áthozni és bepasszírozni a Tuhu archaikus rendszerébe?

Most akkor biztosan jó ötlet volt összekapcsolni a két adatbázist ... és fél évig az egyikből pakolni a másikba, ... majd a másikból az egyikbe? ...sajnos ettől a pakolgatástól összességében nem lesz több és aktuálisabb adatunk. :-(


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók