turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

hadidokihozzászólásai | válasz erre | 2014.05.28 20:13:53 (5855)
Igaz, de ha tudsz kerékpározhatsz is.
[előzmény: (5854) yoggi, 2014.05.28 17:18:52]

yoggihozzászólásai | válasz erre | 2014.05.28 17:18:52 (5854)
Kb 3 hete tettünk egy kirándulást( illetve szerettünk volna) az AKT vonalán Baja felől a Malomtelelő irányába kerékpárral. Már a kezdettől fogva baromi nagy sár volt, 50-100 méterenként le kellett állni, kb 2 km után fel is adtuk, kimentünk egy ösvényen( kitoltuk a bringákat) az 55-ösre, és elkerekeztünk a pörbölyi töltésig, majd ott folytattuk.találkoztünk utána olyan kerékpáros túrázókkal akik végigtolták a távon a bicajt, illetve gyalogosokkal, akik nem éppen örömködtek a gyalog is szinte járhatatlan utaknak. Pár nappal később felvettük a kapcsolatot az egyik városi képviselővel, elmondtuk a helyzetet, kértük hogy segitsen, hiszen ez igy nem segiti a turizmust, ami Baja egyik vonzereje. Kedden visszajelzett, hogy a Gemenc Zrt-vel felvették a kapcsolatot és mivel sz ő területük, megigérték hogy rendbeteszik. Amiért irok, az az hogy a Gemenc Zrt szerint ez nem kerékpáros szakasz, hanem gyalogos egyébként.

Igaz ez?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók