turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

diegohozzászólásai | válasz erre | 2013.02.02 15:35:06 (5351)
Nem kell ahhoz track. TuHu térképen szépen rajta van. Menet közben nézed és kész. Úgyis a jelzéseket figyeled. A GPS csak akkor kell, ha eltűnne a jelzés. Vagy ami sajnos elég gyakori, hogy egyszerűen elkerítik az utat és másik lehetőséget kell keresni. 2x már megcsináltam az OKT-t akkor még simán papír térképpel, most 3. alkalommal 80% körül járok. Sokszor jól jön, de soha nem terveztem meg előre az utat. Ha meg mindenképp szeretnéd, akkor szerintem egyszerűbb ha base camp-ben megtervezed és azt átküldöd a GPS-re. Így tuti, hogy attól a buszmegállótól, parkolótól lesz a track, ahonnan te szeretnéd.
[előzmény: (5348) Égetö, 2013.02.02 14:56:34]

Égetöhozzászólásai | válasz erre | 2013.02.02 14:56:34 (5348)
Sziasztok!

Biztos leírták már százszor itt, de tudna-e valaki ötlete adni, hogy hol lehet a kéktúra/mindkét és esetleg a harmadik/ részének garmin gps-be letölthető útvonalához hozzájutni? Én most tervezgetem, hogy elkezdjük a családommal, ehhez kéne egy 21. századi segítség!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók