turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Arti (junior)hozzászólásai | válasz erre | 2010.03.29 17:22:29 (4701)
Meglátszik, hogy még nem jártam arra. Nekem ebből minden szó új volt. Köszönöm az infókat.
[előzmény: (4700) Zsolti, 2010.03.29 11:00:39]

Zsoltihozzászólásai | válasz erre | 2010.03.29 11:00:39 (4700)
Hosszabb ideje folyik a polemizálás, hogy az AK-t miként is kellene teljesíteni: kerékpárral vagy gyalog. Írta itt valaki, hogy '90-ben a tévések is sok helyen aszfalton tették meg az utat. Azt viszont nem árt tudni, hogy az általuk megtett út köszönő viszonyban sincs az AK manapság kijelölt útvonalával. Legalábbis itt Csongrád megyében semmiképpen. Mi az elmúlt hétvégén teljesítettünk egy szakaszt az AK-ból Petrócz és Rúzsa között. Elmondhatom, hogy az erdei szakaszokon - egy-két autóval kijárt székesutat kivéve, amelyek kemények - kínkeserves lenne most a kerékpárral való teljesítés. Ugyanez a helyzet Kéleshalom és Kunfehértó, valamint Sándorfalva-Ópusztaszer körzetében is. Ezek a szakaszok csak kiadós esők után járhatóak néhány napig. Viszont amit megnyer itt a kerékpáros teljesítő, azt elveszíti a feketeföldes szakaszokon mert ott meg utána pár napig a sár az úr. A leírtak – azoknak, akik már jártak errefelé - valószínűleg nem hordoznak újdonságot, de akik a geoláda továbbvitele kapcsán járnának erre először, nem árt ha tisztában vannak az Alföldi végek nehézségeivel is.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók