turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Atmosz&Zozmoszhozzászólásai | válasz erre | 2009.07.01 19:54:36 (3941)
Szia!

Sajnos mégsem jön össze a holnap, nem tudunk menni :( Elnézést érte, remélem, azért még sikerül Geokékezni majd valamelyik szakaszon.

üdv
[előzmény: (3935) reprocesszor, 2009.07.01 17:27:27]

reprocesszorhozzászólásai | válasz erre | 2009.07.01 17:27:27 (3935)
Üdv!

Csak röviden a mai szakaszról:

Reggel a kaposvári buszállomáson találkoztam Pilis50-nel, a járatra pedig meglepetés gyanánt 2 megálló múlva felszállt Fairy is (mivel csak a Cseri-parknál tudta letenni szekerét). Jó idő, jó hangulat. Szilvásszentmártonon a kocsmában megvendégeltük magunkat egy ivással, Zselickisfaludon kerítést másztam a ddk pecsét helyett a villanyóraszekrénybe rejtett matricákért, a szőlőhegyen présházat néztünk, Kardosfán az "ökohotelben" vizet és információkat vételeztünk, utána mire a záporban társaim felöltöztek esőruhába, már el is állt:-), Ropolyig bögölyinvázió (engem kimondottan szerettek sajna) utána a tegnapi víz nyomain haladtunk, sár, méhek, sár, méhek, sár majd vészjósló dörgések, völgyben kis jelkeresés majd futás a kaszálatlan mezőn a magaslesig aztán az erdőbe, jégeső, tökigázás, picit később újraindulás, mocsárjárás, dombmászás árral szemben:-), erdészautó elől leesett faág elhúzása, végül Simonfáig tempó, hogy a buszt elérjük, de még egy jutalomivás is belefért a "Szövetkezeti italbolt-ban". Dióhéjban ennyi, képek majd a többiektől!

Bár Fairy nagyon hezitál, remélem, hogy Pilis50-nel együtt holnapra is összejön ugyanez a team, mert meglehetősen jó móka volt:-)!

Folyt. köv. holnap!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók