turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Kolesárhozzászólásai | válasz erre | 2008.06.02 10:51:53 (249)
A kereszteződések bejárását felejtsétek el. Mint már említettem, erdőben nincs is értelme, sőt többbet árt mint használ, mert annyira zavart a GPS-jel. Aki vérbeli turistautak.hu-felmérő, az úgyis visz magával több GPS-t, jegyzetfüzetet, térképet és figyeli, hogy hol kell pontosítani a térképen. (Mint például én a tegnapi versenypont-beszedés közben.) Aki meg most hall először a felmérési szempontokról, azt kár ilyennel erőltetni.
[előzmény: (228) Arti (junior), 2008.05.31 22:59:07]

Arti (junior)hozzászólásai | válasz erre | 2008.05.31 22:59:07 (228)
Jujj, de sok a betű itt 3 nap kihagyás után... :D
Mivel a kiírás szerint Rockenbauer Pál és csapata 1978-ban az Országos Kéktúra útvonalát megszakítás nélkül teljesítette, ezért 2008-ban nekünk is megszakítás nélkül kellene teljesítenünk az útvonalat. Azaz ne legyen ládázás, kereszteződés bejárás. Nem tudom, hogy ők NY-ról K-re vagy fordítva tették meg az útvonalat. Ha valaki tudja, akkor ehhez is alkalmazkodhatnánk.
Aztán 2009-ben a Másfélmillió lépés Magyarországon tiszteletére lehetne úgy csinálni, hogy meglátogatjuk azokat a helyeket és személyeket, amiket és akiket ők is meglátogattak. És lehetne kereszteződést bejárni is.
Vagy ezt nem lehet ilyen egyszerűen különválasztani?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók