turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Kolesárhozzászólásai | válasz erre | 2008.05.27 21:18:46 (32)
Igen, mindkét cím mehet. XSLT-vel együtt.
[előzmény: (31) SylverRat + Bogee, 2008.05.27 21:13:07]

SylverRat + Bogeehozzászólásai | válasz erre | 2008.05.27 21:13:07 (31)
akkor pár technikai jellegű kérdés, először KJR-nek:
kapunk egy kis tárhelyet, ftp hozzáféréssel, mysql adatbázissal és pár egyéb aprósággal, amiket majd még kitalálunk az oldalon? lehetne mondjuk geocaching.hu/geokek vagy geokek.geocaching.hu és egy kis hozzáférést pár gc-s funkcióhoz, így az oldalra bejelentkezettek rögtön tudnának maguktól jelentkezni a szakaszokra... (van egy félkész ilyen állapotú verzió, akkor kijavítanám ide kompatibilisre...)

aztán scele-hez:
tudnál pár logót, illetve az oldalhoz kinézeti mintákat összehozni? szavazással hamar eldönthető lenne a végleges forma...

ha lesznek tévések (Dzsozy?) fognak filmezni... :-) azokat a filmeket is szerintem meg kéne őrizni itt az oldalon is. (aki látta a május elején gcfal1-nél készült videócskánkat, az közel 40 perc és 120mb...)
ha minden szakaszról készülne egy mondjuk 30 perces videó, az olyan (28*100mb) 3gb-ot foglalna. (lesz ennyi hely, ugye, András?)
a fényképekből készülhetne egy válogatás, mondjuk szakaszonként 50 kép, amit utána tabló szerűen ki lehetne rakni az oldalra.
szerintem minden résztvevőnek kéne írnia egy "logot" a szakaszról, amin részt vett... aztán valaki, aki szépen tud fogalmazni (Kesersztori alapján ID=12082?) írna belőle egy napi beszámolót, amolyan blog formában...
és utána az egészet ki lehetne írni dvd-re. én biztos szeretnék majd egy ilyet.

sajnos nem emlékszem, de vki mondta, hogy egy kereket tudna szerezni tolni. vállalnák ezt a résztvevők, hogy valaki folyamatosan cipeli ezt? (esetleg lehetne garmin reklám, egy gps-t rászerelni, és az adatokat utána összehasonlítani...)

magpet:
ugyan nem tudom, a fleet dolog megy-e valós időben, és mekkora dolgokat kell hozzá hurcolbászni, de meg lehetne csinálni, hogy az oldalon folyamatosan látszódjon a csapat és a láda pillanatnyi pozíciója?

egyesület:
mennyit ér meg ez nektek? :-) azért kérdezem, mert pl a résztvevők lehetnének egyen pólóban, geokék logó, gc embléma, támogatók logója, és mint egy kitűző, a nick-e rajta. szerintem ez nagyon jó ötlet lenne, örök emlék a résztvevőknek...

hirtelen ennyi. :-)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók