turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Kolesárhozzászólásai | válasz erre | 2008.05.27 21:06:48 (29)
Ha már szóba kerültek a trackek: javasolhatnánk a Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) felé, hogy ismerjék el teljesítésnek pecsételés helyett tracket is. (Nyilván manipulálható, de a füzet is ugyanúgy.) A főtitkár geoládász, remélem hogy támogatni fogja.
[előzmény: (24) Dzsozy, 2008.05.27 20:42:34]

Dzsozyhozzászólásai | válasz erre | 2008.05.27 20:42:34 (24)
Nos akkor leírom, de lassan az oldalon is elérhető lesz a túra leírása.
Valamikor idén lesz az igazi túra. Most elindítunk egy próbajelentkezést, amivel meggyőződhetünk róla, hogy nem csak beszél a társaság, hanem le tudjuk fedni az országot, végig tudjuk mi is vinni ezt. Előzetes jelentkezés van most. Amikor azt látjuk, hogy igen, megtudjuk csinálni, akkor lesz egy "éles" jelentkezés is, ahol már nagyon fontos lesz, hogy mindenki tartsa magát a vállalthoz. A túrának első elképzelés szerint mindennap haladnia kellene. Végigviszünk egy geoládát is, és valószínüleg pecsételünk is, ahogy kell.
Esély van arra is hogy valamelyik tv csatorna is figyelemmel kisér majd minket, de addig felfüggesztettem velük a tárgyalásokat, amíg nem zajlik le a próbajelentkezés. Mindenkit ngyon kérek, arra jelentkezzen csak amit meg tud csinálni, szigorúan gyalog!! A trekekket gyűjteni fogjuk, és a végén összekötve kitesszük.
Előre is köszönjük. Hamarosan kész a tájákoztató oldal is!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók