turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

sulthanhozzászólásai | válasz erre | 2006.08.18 14:29:20 (9196)
És ezt az egészet a kártyáról át lehet varázsolni egy nem x-es garminba? Mondjuk feltölteni x-esre, lementeni mapsource-ba, onnan fel a simára???
[előzmény: (9193) red6t6, 2006.08.18 11:55:59]

red6t6hozzászólásai | válasz erre | 2006.08.18 11:55:59 (9193)
POILoader témában találtam egy jó trükköt a neten.
Ha feltöltöd a POILOader-rel a saját gyűjteményed, ugye létrejön a kártyán egy POI mappa (ha eddig nem volt) és abban egy poi.gpi fájl. Ha ezt a fájlt átnevezed, akkor a következő feltöltéskor létrehoz egy újabb poi.gpi fájlt, de a saját poi-k között látszik mindkét fájl tartalma. Ezt el lehet ismételni akárhányszor, azaz szépen lehet kategorizáni a saját poi-kat is! Az már csak hab a tortán, hogy a poi mappán belül lehet csinálni akárhány almappát és az azokba bemásolt gpi fájlokat ugyanúgy lehet látni a saját poik között! Tehát még jobban lehet kategorizálni a poi-kat! A saját poi menüben aztán kiválasztható a szükséges adatbázis (pl. GC :)) és nem kell mindig az összes saját poi közt turkálni. Remélem érthető voltam...


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók