turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

VPhozzászólásai | válasz erre | 2020.10.02 16:48:24 (78350)
Egy öreg csx már biztos nem nagyon vízhatlan. Nekem vízesések permetében az Ötschergrabenben (Mirafall és Schleierfall) ázott be - OK, az kb. olyan volt, mintha zuhany alá álltam volna vele. Bepárásodott belül, a nyomógombok szép sorban feladták.
Akkor szét kellett szednem, hogy rendesen kiszárítsam, és a nyomógombok érintkezőit is letisztítsam. Sajnos a műanyagba behajtott csavarok nem kedvelik a ki-be tekergetést. Utána már ragasztószalaggal is meg kellett támogatnom az egyben maradást. Az elemek és az elektronika közötti kontaktus pedig megszakad, ha pl. rázós úton biciklizem vele. (Erre van megoldás: az érintkezők összeforrasztása, de odáig még nem jutottam el.)
[előzmény: (78348) hubidubi, 2020.10.02 08:50:11]

hubidubihozzászólásai | válasz erre | 2020.10.02 08:50:11 (78348)
Adott egy Garmin 60CSX, amiről lemálott az alsó gumi markolat, így azt szépen leszedegettem. Eléggé meglepődtem rajta, hogy a Page és Menu gombok között találtam az apró lyukat. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez a lyuk mennyire befolyásolja az eszköz vízállóságát? Szedett már szét valaki ilyen eszközt? Ha jobb ötlet nem lesz, szerintem valamilyen ragasztóval kinyomom.

Itt látszik a lyuk: https://photos.app.goo.gl/RcjJ5J1eG3qhGJmf6
Ezen az oldalon látszik a tokozás alsó és felső fele belülről:
http://www.gfixer.com/en/product/1526518/
http://www.gfixer.com/en/product/2476242/


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók