turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

BiharyGhozzászólásai | válasz erre | 2016.07.03 11:27:32 (75241)
Csak azt a néhány megyét/környéket/tájat töltitek fel, amikor és éppen amerre jártok? Minden vadászat előtt gépre rádug ha "ismeretlen" helyre mentek?

Pontosan. A pontok, leírások változnak, élik a saját életüket. Ha mindig friss adatokkal indulsz neki, sokkal kevesebb csalódás ér :)
[előzmény: (75239) ha8lls, 2016.07.03 10:33:04]

ha8llshozzászólásai | válasz erre | 2016.07.03 10:33:04 (75239)
Sziasztok!
Garmint használóktól kérdezném!
- Mi a különbség a gpx állományok "hagyományos" és "új" formátumai között?
- Ládaadatok letöltésekor bejelölöm a "multiládák közzétett pontjai" és a "a ládaleírásban szereplő egyéb pontok" opciót is. Na ez teli is vágja a gps útpontok memóriáját. Ezek után nem lehet koordinátára keresni, meg néhány láda egyszerűen nincs. Ti hogyan oldjátok meg ezt? Csak azt a néhány megyét/környéket/tájat töltitek fel, amikor és éppen amerre jártok? Minden vadászat előtt gépre rádug ha "ismeretlen" helyre mentek?
- Valamilyen magyar nyelvű (elsősorban) fórum, ahol az apróbb trükköket, fogásokat meg lehet beszélni (mind használatban, mind SW)?
Köszi!
Üdv!
Imre


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók