turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

jekaeffhozzászólásai | válasz erre | 2015.12.06 09:28:13 (74385)
Egyáltalán KELL a Dakotához bármilyen driver? Ezek az új "államnevű" Garminok nem mind USB háttértárként kellene, hogy látszódjanak (és nem is tudnak másként látszani)?
[előzmény: (74383) elBandi65, 2015.12.05 22:18:39]

elBandi65hozzászólásai | válasz erre | 2015.12.05 22:18:39 (74383)
Sajnos nem lett jó a dolog. Az Oláh Tamás által megadott leírás feltételezi, hogy az Eszközkezelőben látszik a Garmin készülék, de itt bukik a procedúra, mert nem látszik. Szerintem vagy azért nem látszik, mert a windows nem tudta telepíteni az eszközillesztő szoftvert, vagy azért nem tudta telepíteni az eszközillesztőt, mert nem látszik elég ideig, csak a bekapcsolás után 10-15 másodpercig, az eszközillesztő viszont ilyen rövid idő alatt nem tud települni.
Egyelőre ebbe a dologba most nem fektetek több energiát, inkább szerzek egy tápot a meghibásodás miatt jelenleg nem használható asztali gépembe, megpróbálom azzal felismertetni, az kicsit komolyabb vas, mint az Asus EE.
Mindenkinek köszönöm az eddigi fáradozását, a beleölt energiákat! :)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók