turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2015.05.21 21:43:13 (73687)
A 12CX dokumentációja szerint, a csatlakozó aljat nézve, a pozícionáló szemölcstől jobbra haladva előbb a Data In (white), majd a Ground (black), aztán a Data Out (brown) végül a szemölcstől balra a Power (red) a lábkiosztás. A jelzett készülékhez adott külső tápkábel használható a 60CSx-hez is, így vélhetően annak is ugyanilyen a lábkiosztása.
[előzmény: (73684) Csapdoki, 2015.05.21 21:17:15]

Csapdokihozzászólásai | válasz erre | 2015.05.21 21:17:15 (73684)
Üdvözlöm a segítőt meg mindenkit.

A következő műszaki problémám van:
Van egy halradarom amit ha a gekkóm jó lenne ,modern lenne, gyors lenne működne a megfelelő gyári csatlakozóval amim van is és összetudom kötni.Ha össze van kötve tudom helyettesíteni vele a gyári halradar műholdantennát.Valamint van egy modernebb gyorsabb garmin csx-em is .A probléma az hogy annak idején én a gekkóhoz való gyári soros csatlakozót vettem, meg már akkor is drágán .kb 8-10000 ft-ért .A csx-hez való kábel is kb annyi lenne most .Ezek alapján azt szeretném tudni hogy hátulról nézve tudja e valaki az érintkező kiosztást a gekkón és a csx-en áram,+, - ,adat?
Mind kettőn 4 érintkező van mint tudom.Úgy gondolom ha ezek biztosan beazonosíthatók lehet hogy egy kis barkácsolással meg tudnám csinálni hozzá a csx kábelt és működne.Tulajdonképpen ha a két készülék össze van kötve a halradarnak egy ablakán a nyomvonalat lehet követni és egyéb lehetőségek is vannak még.

Várom a segítséget .Köszönöm.
Csapdoki


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók