turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Csuháshozzászólásai | válasz erre | 2014.11.28 10:35:07 (72604)
Először kell egy szkennelt térkép hiszen az ozi bitmap térképet kezel. Ezt leginkább neten keresgélve, esetleg műholdképet lementve, vagy szkennelgetve és összeillesztve tudod megszerezni. Ha megvan a kép akkor a PC-s oziexplorer programmal tudod ismert koordinátájú pontok segítségével kalibrálni "Load and calibrate map image" menüpont segítségével. Némely neten fellelhető térkép tud menteni úgy szeleteket hogy elkészíti a ozihoz szükséges kalibrációt is. Ezeket nem használtam, de talán más ad linket, tanácsot.
[előzmény: (72603) Bose401, 2014.11.28 10:02:11]

Bose401hozzászólásai | válasz erre | 2014.11.28 10:02:11 (72603)
Üdv! Oziexplorer CE programhoz, hogyan tudok térképet készíteni? Egy itteni sráctól már kaptam segítséget( átküldött egy kész térképet) de a térkép sajnos régi. Így csinálnék magamnak egy újabból használható map-ot. Hogyan fogjak hozzá? Mi kell hozzá? Köszönöm!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók