turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Mákoshozzászólásai | válasz erre | 2014.07.10 20:04:40 (71671)
Tedd ki az erkélyre, jó égbolt rálátással, tele elemekkel/akkukkal legalább fél órára. Így a műholdak "megjönnek". Valószínűleg messze Zegtől, és jó régen lehetett bekapcsolva, azért kell ezt megtenni. Utána majd már gyorsabb lesz az indulása.
[előzmény: (71670) turbolali, 2014.07.10 20:01:04]

turbolalihozzászólásai | válasz erre | 2014.07.10 20:01:04 (71670)
Sziasztok!

Segítsen valaki, legyen szíves, mert kezdek megőrülni! Vettem egy Garmin Gpsmap 76CS- készüléket. Ma jött futárral, használtan. Az hagyján, hogy nem talált műholdat (panel, 7. emelet, erkély), de nem jutok semmire a magyar turistautvonalak térkép feltöltésével. Írja, hogy csatlakozva, de a Map Source nem látja. A feltöltőprogram sem. Próbáltam régebbi és újabb verziókat is, de hasonló az eset. Itt a közelemben nincs senki, aki érdemben hozzá tudna szólni... Valaki, aki érti a dolgot, adjon tanácsot, legyen szíves!

Lajos


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók