turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Atihozzászólásai | válasz erre | 2005.10.26 20:14:42 (3567)
A kérdéseden felbuzdulva kipróbáltam ezt a feature-t, és tetszik! Eddig csak Rejtő könyveket olvastam így, igaz nem PDA-n, hanem telefonon, a Mobipocketreader progi segítségével. Ez .prc kiterjesztésű fájlokat "eszik". Tegnap este találtam egy Activ E-Book Compiler nevű progit, a regisztrálatlan verzióval szabad ingyenesen terjeszthető e-bookokat készíteni.
Letöltöttem a teljes ládalistát html-ben, és nekiállítottam a gépet fordítani. Pár perc alatt végzett, pedig nem egy erőgép. És a végeredmény tökéletesen működik! Megkedveltem ezt a formátumot, asszem innen elkezdhetek spórolni a papírral.
:-)
Kösz az indító szikrát!
(A letöltött html fájl mérete 4 810 700 bájt, a .rpc fájl mérete 3 241 624 bájt. És ráadásul villámgyorsan megy a telefonon...)
[előzmény: (3538) magpet, 2005.10.25 22:59:19]

magpethozzászólásai | válasz erre | 2005.10.25 22:59:19 (3538)
Van-e valakinek tapasztalata PDA-ra eBook-csinálás terén? A gigantikus láda-adatbázist szeretném magammal hordozni, de a txt és a html kiesik, mert ugye az 5MB körüli dolgok kicsit nehezen nyílnak PDA-n. :) Csinálnék belőle eBook-ot, de:
- a MobiPocket legfrissebb verziója nem hajlandó semmiféle konverzióra, hiába nyomom a "publish" gombot, mintha ott se lenne.
- valaki említette, hogy az MS .lit is működhet, így kínomban már ezt is megpróbáltam, de a kiváló Word (ami előállítaná ezt a dolgot) szintén beleldől a konverzióba. Nagyjából félig jut el, aztán "error63"-at kiált. Azt édes titokként magába zárja, hogy ez mit jelent (file-hiba, memória-probléma, akármi).
A gépem viszonylag friss, 2.4GHz, 512MB RAM, tehát azért egy 5MB-s szövegfile nem kéne hogy kiakassza. Vagy mégis?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók