turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, peterhajba hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 1 db hozzászólás

peterhajbahozzászólásai | válasz erre | 2011.03.21 20:24:59 (3877)
Kár szerintem belemenni ilyen parttalan vitába. Miért kell úgy kezelni a POI-kat, mint a geoládákat? (A kérdés költői és nem neked szól, hev) Attól, hogy rögzít valaki egy pontot, még nem lesz az övé, max. a dicsőség. Felvesz egy pontot, szerepelni fog a térképen, esetleg tölt hozzá képet, a térkép jobb lesz, ennyi. Ha rögzített valaki egy pontot, vajon vállalja, hogy évekig karban tartja? Ugye, hogy nem... Nem tök mindegy kinek a neve szerepel alatta? Miért kell irigynek lenni? Ha pontatlanul rögzít valaki egy Poi-t nehogy már a régi maradjon meg, csak mert előbb járt arra az illető. Eddig sem rögzítettem weben és ezután sem fogok. Ha törlésre kerül egy poi-m nem fogok megsértődni, persze ha véletlenül törli valaki, az más tészta, azért én is szólnék. A lényeg, hogy szerepeljen a térképen.
[előzmény: (3876) Hev, 2011.03.21 20:05:28]
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók