turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Arti (junior)hozzászólásai | válasz erre | 2013.09.16 18:41:14 (10409)
+1
Bakony, Balaton, Kőszeg tájegységekben már sok ilyet javítottam. Sőt, több ilyen jelzést kaptam már fekvőbiciklis kollégáktól. Bár kevesen vagyunk, de ehhez képest sokat vagyunk úton.
[előzmény: (10408) Szem, 2013.09.16 15:42:11]

Szemhozzászólásai | válasz erre | 2013.09.16 15:42:11 (10408)
Kerékpárral (is) közlekedők figyelmébe!

A térképünkön szinte mindegyik első, másod, harmadrendű főútvonal Track=3 paraméterrel rendelkezik, ezért ezeket már nem trackeli senki, illetve nem foglalkozik az út alatti trackkel. A gond az, hogy nagyon sok ilyen úton tévesen van beállítva BehajtasBiciklivel=D paraméter és emiatt a http://openmaps.eu/ompbiking kerékpáros térkép is pontatlan. Ezzel az a probléma, hogy egy olyan mellékútról nem tervez rá egy másikra, amely között pl. egy településen belül 100 m főút van kerékpáros tiltással (a valóságban persze nincs is tiltó tábla).
Ezek a pontosításához kérnék segítséget. Ehhez még track sem szükséges feltétlenül, elég ha pl. autóból közlekedve figyeljük, hogy egy-egy szakaszon van-e tiltó tábla.
Ennyi infó bőven elég a térképszerkesztők fórumba: 99-es főút Hosszúpuszka és Rövidugor között nincs tiltás, de lehet a tracken is jelezni.Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók