turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

cichozzászólásai | válasz erre | 2005.01.17 17:52:41 (1568)
Nekünk megvan az út Hont, Csitári források buszmegállótól Letkés határátkelőhelyig. Ezen az útszakaszon rögzítettük a buszmegállókat is, kivéve a drégelypalánkiakat, meg a kemenceieket. Jeladóék Szob felöl közelítettek Nagybörzsönybe, és ők is bemérték a buszmegállóknak arra a szakaszra eső részét, meg gondolom az utat is rözítették. Így a szlovák határ mellett húzódó út minden bizonnyal megvan Honttól Szobig. Hamarosan feltöltjük a tracket és akkor meglátod. Az adminisztrációval biztos elbíbelődünk még néhány napot, de küldjük azt is.
Köszönjük a szervezést, szuper volt minden. Jól éreztük magunkat, és reméljük, hogy a munkánk is hasznos volt.
[előzmény: (1565) Kolesár, 2005.01.17 16:53:19]

Kolesárhozzászólásai | válasz erre | 2005.01.17 16:53:19 (1565)
Látványos elemként feldolgoztam trackelésünk autós részét, a Vác - Nógrád - Diósjenő - Závoz - Királyháza - Kemence - Hont - Vác útvonalat. Remélem, hogy a hegység nyugati széléről, illetve a Duna-kanyarról is lesz valakinek autós trackje, hogy körbeérjen az aszfaltcsík.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók