turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Csabeszhozzászólásai | válasz erre | 2007.03.30 20:58:34 (4741)
A kikapcsolós-visszakapcsolós dolgot nem értem, nekem ilyet nem csinált még. Csak azt lehet látni a képen, ami a belső memóriában van (kártyán levőt nem), és azt is csak addig visszamenőleg, ahány pontot beállítottál a Térkép beállítás/Track pontoknál.
Színes szerintem csak az lesz, amit a belső memóriából töltesz le (ha jól tudom, ilyenkor megkapja azt a színt, amit a kütyün beállítottál a track színének). Ha kártyáról töltesz, ott nincs alapértelmezett szín. Te tudod kiszínezni mapsource-ban a Nyomvonal tulajdonságainál. Átlagolás alatt nem tudom, mit értesz. Rajzolás közben én inkább azt szeretem, ha egyfajta színnel van az összes track (legfeljebb a feldolgozás alatt állót lenne jó más színűre állítani).
[előzmény: (4739) ergyd, 2007.03.30 20:26:43]

ergydhozzászólásai | válasz erre | 2007.03.30 20:26:43 (4739)
Mondjátok, az normális, hogy egy menet után a GPS-t kikapcsolva, majd később visszakapcsolva a képernyőn nem látszik az addig rögzített Track? A memóriában ott van és le is tölthető szépen.
És még egy kérdés.
Hogyan tudom elérni, hogy a letöltött Track színes legyen? Egyetlen egyszer lett színes, de azt sem én csináltam. Pedig jó lenne ha a többször bejárt utak Trackjeit különféle színekkel látnám, elválnának egymástól. Könnyebb volna átlagolni. Azt hiszem...


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók