turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Mikuláshozzászólásai | válasz erre | 2014.05.30 13:40:02 (68023)
+
[előzmény: (67947) Hev, 2014.05.30 10:05:27]

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2014.05.30 10:05:27 (67947)
2011 elején regisztráltam az OSM-re, a JOSM is telepítve van nálam. A MapSourcem-ben van OSM térkép is. Senki nem mondhatja, hogy nem kísértem figyelemmel azt a céget, ja és a levelező listájukon is ott vagyok.
Tény, hogy jelenleg kevesebbet tud adni nekem és szerintem minden természetjárónak, túrázónak, geoládakeresőnek az OSM mint a turistautak.hu és az OMP.
Ott is vannak belső elképzelésbeni problémák, eltérések, vagyis ott is él és jobban mint nálunk az 'azt csinálok amit akarok megoldás' .
Tettem fel tracket oda is, de az itteni trackjeim felhasználásától sem zárkózom el. Számomra a rajzolási módszer túl bonyolult, nem valószinű, hogy már megtanulom. Tettem rá kiséletet és soha nem zárkóztam el attól, hogy oda is rajzoljak ha kedvem lenne hozzá.
Azt hiszem eléggé értem a felvetett problémát amivel innen embereket akartok elvinni és a terepi trackek is kellenének hozzá hiszen látszik, hogy az OSM-en nincs meg a szükséges terepi trackelő kapacitás!
Ezt el lehet mondani normálisan, egyszer, kétszer, háromszor, meg lehet hallgatni a turistautak.hu tagság véleményét is, egyszer, kétszer, háromszor.
Számomra már visszataszító az a módszer és az a stílus amiként hatni akartok az emberekre, azt hiszem nem is vagyok egyedül. Elmondtátok amit akartatok, nem vagyunk hülye gyerekek, hogy ne értsük meg, nektek kell a szerkesztői kapacitás és a terepi felmérés.

Aki akar majd besegít de ezen kívül még mi a francot is akartok?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók