turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2012.03.12 07:33:37 (53463)
Ez amit beírtál a wikibe szerintem tökéletes káoszhoz vezet. Mivel valószínűleg mások is követik/követték ezt a rendszert, igy alakulhattak és alakulnak ki a jövőben egyre több helyen az esetenként háromfelé vezető jelzések.
Amennyiben az a cél, hogy a terepen GPS-es tájékozódást használók számára tönkre akarod tenni a térképünket akkor ez a megoldás arra tökéletesen jó lesz.
Nagyon hibás és elhamarkodott egyszemélyi döntés az amit most a wikibe leírtál. A papír térképek esetébenis a Cartográphia és a többi cég is előzetesen egyeztet azokkal akik helyi ismeretekkel rendelkeznek.
Te szándékosan megváltoztattad és az 5. pontba és a továbbiakba irtad be azt ami a káoszt okozza.
A # kereszt jelzést abban az esetben is alkalmazni kell, ha a terepen még van látható jelzés de hívatalosan az út megszüntetésre került.
Ez a mai napig is le van írva a jelzésekre vonatkozó részben:
A megszűnt jelzést (#) pedig többnyire akkor érdemes, ha az út nemrég szűnt meg, ill. ha a terepen még nyomokban vagy szürke áthúzással (azaz "törlő kereszttel"(MSZ)) megtallható.

Nagy hibának tartom, hogy önkényesen, tényként, egyszemélyben döntve ilyen szöveget elhelyeztél a wikiben ezt nem lenne szabad megengedni senkinek. Kérem az eltávolítását.

A térképünk tájékozódásra való használhatóságát súlyosan veszélyeztető döntések miatt a turistautak.hu szerkesztésében én nem kívánok résztvenni.[előzmény: (53462) Trackman, 2012.03.12 00:17:48]

Trackmanhozzászólásai | válasz erre | 2012.03.12 00:17:48 (53462)
A mely jelzést tüntessük fel vitafolyam kultúrált folytatásának céljából készítettem egy pár soros wiki lapot:
http://www.turistautak.hu/wiki/Mely_turistajelz%C3%A9seket_t%C3%BCntetj%C3%BCk_fel


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók