turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

bigmickhozzászólásai | válasz erre | 2020.11.23 18:23:21 (3829)
Ettől tartottam ...
Eredetileg az volt az elképzelésem, hogy csak egyesével, célzottan, kóddal azonosított ládákat lehessen letölteni, pont az általad is elmondott indokok miatt.
De megoldani a szöveges adatbevitelt olyan kütyün, amin nincs se hardware-es, sem pedig alapból előhívható szoftveres billentyűzet, hát hogy is mondjam, szép kihívás :(
Ezért irányváltás következett a fejlesztésben: olyan felületet próbáltam gyártani, amelyen a szöveges adatbevitel teljesen mellőzhető.
És ezen nem szívesen változtatnék.
DE: ahogyan a gc user id a párosított okostelefonon kényelmesen megadható a Garmin Connect alkalmazásban, valami hasonlót el tudok képzelni:
- a Garmin Connect-ben megadhatsz a g:hu IQ apphoz kvázi beállításként egy tetszőleges láda kódot
- ha létezik láda ilyen kóddal, akkor a g:hu IQ app az aktuális pozíció helyett ennek a ládának a környezetében fogja kérni a letöltendő ládákat.
[előzmény: (3828) V_Gabor, 2020.11.23 17:00:43]

V_Gaborhozzászólásai | válasz erre | 2020.11.23 17:00:43 (3828)
g:hu IQ app - funkció kérés :)

Mivel ezzel az alkalmazással csak azt a néhány ládát érdemes letölteni (a letöltési sebesség miatt), amit valóban meg szeretnénk keresni, ezért jó lenne ha célzottabban meg lehetne adni a letöltés helyét.

A távolságnál én csak 3-5 km-t adok meg általában, a darabszámot így nem is kell limitálnom. Viszont sok esetben a felkeresni kívánt ládánál már nincs mobilnet, így néha nehéz ezt előre jól beállítani a jelenlegi pozícióm miatt.

Ha meg lehetne adni egy geoláda kódot "GCghu" láda esetében "ghu" szöveg, akkor azt vehetné középpontnak. A fenti beállításokat pedig ugyanúgy figyelembe venné (táv, max. darab). Ha üres a mező, akkor aktuális pozíció lenne a letöltési középpont.

Köszi! :)
[előzmény: (3703) bigmick, 2020.10.19 20:44:08]

bigmickhozzászólásai | válasz erre | 2020.10.19 20:44:08 (3703)
A g:hu IQ app ismét frissült:

A Garmin Connect IQ Store-ban elérhető a 0.1.8-as verzió.

Ami változott:
-Most már elérhető a Montana 7xx-es készülékekre is.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók