turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2020.09.08 09:12:54 (3577)
Úgy sejtem, hogy a Tuhu-n a láda ikon az valahogy bele van integrálva az alaptérképbe és mivel ennek a ládának a helye nemrég változott, lehet, hogy még a régi helyén mutatja, mert lassabban frissül a tuhu. A nyil viszont nem a térkép része, hanem egy felsőbb "layeren" helyezkedik el a térkép fölött, így az mindig aktuális koo-t mutatja. Ezt talán valaki hozzáértő megerősíti, (vagy cáfolja) :-) Az OSM-en a kis jelölő szintén nem a térkép része, hanem egy felsőbb jel, ami mindíg az aktuális koo-t mutatja.
[előzmény: (3576) tapiapi, 2020.09.08 09:02:17]

tapiapihozzászólásai | válasz erre | 2020.09.08 09:02:17 (3576)
A GCKEV ládánál az OSM térképen minden rendben. A láda helyét jelző jel a ládánál, a pótjelszónál útpont jel. De ha a TUHU-ra kapcsolok, akkor a láda ikon a pótjelszónál van, a ládánál csak egy nyíl. Tudtok segíteni?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók