turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2017.02.09 08:02:56 (299)
Úgy tűnik, a tmk projekt jól indult. Bevallom, voltak aggályaim. Tartottam attól, a ládagazdák és a ládadokik prüszkölni fognak a 'macerálás' illetve a plusz terhelés miatt. Ilyen negatív visszajelzés eddig nem érkezett.

Kiegészítem a 'Geoláda-élet' fórum fejlécét a tmkcaches.geo-ra mutató linkkel. A 'Leírások'-at is napra kell készíteni, de ehhez se hozzáértésem se jogosultságom.

Térképek - megjegyzésed jogos, de csak félig :-)
El kell olvasni az apróbetűs részeket is :-P
Klikk a táblázat harmadik oszlopában látható megye/ország mezőre, a láda helye az előre beállított térképen megjelenik.
Ne feledjük, a régi/új raszteres és a geomap (beállításától függően) a határon túli ládáink alatt a nagy semmit mutatja.
[előzmény: (298) Marton Zoli, 2017.02.09 07:01:20]

Marton Zolihozzászólásai | válasz erre | 2017.02.09 07:01:20 (298)
Az új tmkcaches-zel kapcsolatban lenne két kérdésem.

Egy korábbi fórum hsz-ből elmentettem a táblázat linkjét így viszonylag könnyen elérem. Azonban akinek ez a link nincsen meg (nem fórumozik így esetleg nem is hallott a tmk-ról) az hogyan jut el a táblázathoz mondjuk pl a főoldalról vagy a "Leírások" alól ?

Bemegyek a tmk táblázatához és kiválasztok egy térképet amin meg szeretném tekinteni a ládákat. Kattintok az OK-n. Ekkor nekem azon túl, hogy a leírásban megjelenik, hogy melyik térképet választottam ki nem történik semmi. Tudok éppen élni a térképes megjelenítés nélkül csak érdekel a dolog. (Firefox 51.0.1)Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók