turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

halaszkiralyhozzászólásai | válasz erre | 2017.07.17 07:59:21 (76348)
A feltöltött ládák helyszíne és a te pillanatnyi tartózkodási helyed között nem túl nagy a távolság? (Van valami limit, ami bizonyos ktávolságon túli ládákat nem jeleníti meg a készüléken)
Egy próbát megér: kikapcsolod a műholdak keresėsét a készüléken, és demo-módban odaugrasz az útpontok valamelyikéhez, és ott rányomsz a geocache keresésre.
[előzmény: (76347) Égetö, 2017.07.16 08:19:19]

Égetöhozzászólásai | válasz erre | 2017.07.16 08:19:19 (76347)
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy egy Montana 610 miért nem látja a rátöltött ládákat? Próbáltam közvetlenül a GPX könyvtárba és próbáltam BaseCamp-vel is, de sehogy sem jön össze! A BaseCamp látja, a fájl kezelő látja, de a gép nem. Előtte M600-om volt, de azzal ilyen gond nem volt. Felrakhattam külön külön is meg csoportosan is! A 610 jó esetben is csak a ládák kiegészítő pontjait látja és útvonal ponttoknak kezeli, de ládákat még véletlenül sem listázza! A előre tervezett útvonalat töltök föl, azt is látja és kezeli!
Köszi előre is!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók