turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Atmosz&Zozmoszhozzászólásai | válasz erre | 2016.10.24 10:19:06 (75680)
Szia! Ilyen nekem is elő szokott fordulni a 62s-készüléken, én ilyenkor újratöltöm a gpx-fájlt, a következő már menni szokott - ha véletlenül ezután sem, akkor megpróbálom kisebb méretű fájl másolásával. Az okát nem tudom, de így meg szokott oldódni :-) A fura karakterek általában ékezetes betűk nem megfelelő kódolásából adódnak, ez néhány ládikánál volt probléma pár évvel ezelőtt. Úgy tudtam megoldódott a probléma, de ezek szerint mégsem :-(
[előzmény: (75679) BouLache, 2016.10.24 09:32:28]

BouLachehozzászólásai | válasz erre | 2016.10.24 09:32:28 (75679)
Sziasztok!

Garmin GPSMap 64 geoládái (a kütyü GPX könyvtárba bemásolt) nem látszanak a térképen, csak akkor mutatja egyenként, ha a FIND/Geoládák menüben kiválasztom a listából a célládát. Felettébb bosszantó! :)
Továbbá ha belelépek a ládaleírásba, sokszor fura karakterek jelennek meg a szövegben, ami miatt szinte olvashatatlan a leírás (Groundspeak GPX - régi - formátumban szoktam letölteni a ládákat tartalmazó fájlt). Lehet, hogy más formátumot kellene használnom?

Köszönöm a segítséget! ;)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók