turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Bandyhozzászólásai | válasz erre | 2014.03.31 20:47:54 (70956)
Szia!
Én a "fitness" müszerfalat használom, ott van nekem is a play gomb, de a beállításoknál találsz automatikus indítást is, akkor nem kell nyomkodni, hanem automatikusan elindul, amint megvan a megfelelő műhold jel. Utána méri a km-et, és húzza csíkot, ami tök mindegy, mert ha nem kell, nem nézel rá. Utána este fogom magam, ugyanebben a "dashboardban" (műszerfal) megnyomom a floppy(mentés) gombot, elmentem a tracket, és felajánlja az eddigiek törlését, tehát nullázható bármikor.
A müszerfalat egyébként az alatta levő felfelé mutató pici, kis nyilat megnyomva eltüntetheted, és tied az egész képernyő :-) Utána ugyanúgy bármikor vissza.
[előzmény: (70949) Kincsvadászó Kalózok, 2014.03.31 11:31:16]

Kincsvadászó Kalózokhozzászólásai | válasz erre | 2014.03.31 11:31:16 (70949)
Oregon 600-as szériával kapcsolatban nem találtam fórumot, így ide írok. Az előző szériák logikáját és lehetőségeit már megszoktam, ezzel a kütyüvel viszont meggyűlik a bajom!
A napi kilóméter számláló nem működött. Aztán találtam valami play gombot, amivel elindul és rájöttem, hogy az a track rögzítés gombja. Mi ez a badarság? Nem lehet csiganyál húzás nélkül futtatni a számlálót?
Aztán kiraktam a kis adatmezők nevezetű megjelenítést dashboardra. Ez meg csak négy ablakban létezik? Miért nem lehet a számát változtatni kettő, négy stb., mint eddig? Nekem felesleges, ráadásul betakarja a térképet nagyon.
Autós navigációnál semmilyen beállítással nem tudtam előcsalni, hogy a következő forduló távolságát kiírja. Sem dasboard, sem semmi. Ráadásul az alul lévő két ablak közül csak az egyik módosítható, a sebességet mutató nem.
Légvonalas tervezéskor nem navigál, csak az iránytű forgásából látom, hogy merre kell menjek. Ez utóbbi vagy bug, vagy valami akad valamivel. Feltételezem, nem így kell működjön.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók