turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Togohozzászólásai | válasz erre | 2013.06.22 14:37:45 (68187)
SMTP szervernek mi van beállítva?
Tapasztalatom, hogy gmail levelek jönnek mennek gond nélkül.
UPC levelek csak jönnek, de küldeni nem tudok, ha csak nem itthon a wifin lóg a telefon, mert egyébb esetben ugy érzékeli, hogy nem saját hálózatukból küldök ezért elutasítja a küldését.
T-Mobil ugyan ezt játssza csak fordítva.
Megoldást csak az hozott, hogy olyan elérés SMTP (küldő) szerverét állítottam be, amelyik nem hálózathoz kötött, hanem ugyan úgy belépési nevet és jelszót kér mint a fogadó szerver és mindegy neki, hogy milyen hálózat felől akar küldeni az ember.
Esetemben érteni ez alatt, hogy saját itthoni szerveremre ami a UPC hálózatán lóg, telepítettem egy SMTP demont, ami szigorúan megköveteli a jelszót és az SSL csatornát és ha ez rendben a levelet átirányítja a UPC SMTP szervere felé, ami így mint a saját hálózaton lógó eszköztől már elfogadja a levelet akárhonnan is küldtem, mintha itthon lennék.
Azóta tudom miért ennyire szigorúak a szolgáltatók ez ügyben, mert a demon logja csurig van mindenféle spam küldési próbálkozásokkal, hogy miket utasított vissza. Hetente több újabb és ujabb ip címet dobok ezek alapján a ban listára, amiket próbálkozni se enged.
[előzmény: (68182) Mr Zerge, 2013.06.21 21:36:51]

Mr Zergehozzászólásai | válasz erre | 2013.06.21 21:36:51 (68182)
Samsung telefonról elküldött emailok nem érkeznek meg. Email fogadás működik, hibajelzés nincs.
Valami ötlet?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók