turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Old Fairyhozzászólásai | válasz erre | 2012.11.11 23:58:27 (65488)
Groundspeak gpx-et töltesz le? Ha igen, akkor MapSource-szal ne szerkeszd! Az csak elrontja. (Mintha BaseCamp vagy GSAK kellene a szerkesztéshez...)
[előzmény: (65487) Strombus, 2012.11.11 23:49:49]

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2012.11.11 23:49:49 (65487)
Már megint a segítségetek kérem, bocsánat.
Az a gondom, hogy letöltöm mondjuk a baranyai ládákat, mert egy olyan gpx file-t szeretnék, amiben csak a bringakupa során még nem érintett baranyai ládák szerepelnek. MapSource-ban megnyitom, kigyomlálom a felesleges ládákat, gpx formátumban elmentem a maradékot, Oregon 550-re átmásolom ezt a file-t az ottani Garmin könyvtár alatti GPX folderbe. Kinyitom a foldert: ott az új gpx file, más, egyenesen a geocaching.hu-ról letöltött gpx file-okkal együtt sorakozik. Bekapcsolom az Oregont. Látok minden ládát, ami a másik gpx file-okból van, de nem jelenik meg a MapSource-ban szerkesztett file. :-( Mit kellene másképp csinálnom?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók