turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Égetöhozzászólásai | válasz erre | 2010.11.20 13:48:06 (53011)
Hát igen, olyanom is van, az tudja ! De még a 62s is tudja. Lehet, hogy Garminéknál úgy gondolták, hogy elég nagy a képernyő, el fér rajta. A CSIX-en sem használtam soha, itt sincs rá semmi szükségem, mert ott a térkép, azon látszik, hogy merre kell menni. Ad egy nagyobb kielzőt, de elveszi egy részét haszontalan dolgokra! Milyen logika ez! Mondjuk bele illik a Garminos gondolkodásba, ez is olyan amire szerintem nem tudnának értelmes magyarázatot adni. De lehet, hogy direkt van így! Ha egy gépben minden benne lenne amire szükség van és minde úgy működne ahogy kell , akkor mi szükség lenne a ennyi fajtára? Mintha tudatosan raknának minegyikbe egy-egy bosszató dolgot ami a többiben nincs, nehogy túl jó legyen!
[előzmény: (53009) jekaeff, 2010.11.20 13:33:48]

jekaeffhozzászólásai | válasz erre | 2010.11.20 13:33:48 (53009)
60Csx eseténvan ilyen, lehet, hogy az Oregánóból sem sikkasztották le ezt a funkciót.
A csix-nél így oldható meg: a térképes képernyőn: MENU - Irányító feliratok - Sosem mutatja
[előzmény: (53008) Égetö, 2010.11.20 13:14:58]

Égetöhozzászólásai | válasz erre | 2010.11.20 13:14:58 (53008)
Tud-e valaki arra megoldást, hogy az Oregon 450-en hogy lehet a "navigálás úton" alatt kikapcsolni a kijelző tetején megjelenó irányító utasításokat tartalmazó ablakot. Mindig ott van! Akkor is hakocsiban navigálok és akkor is ha túrázok, ládázok és más-más profilokat használok!. Kocsiban használva nem érdekel túlságosan, hogy nyugatra, keletre, vagy délre kell fordulni, " de ez igaz túrázás közben is! Mutatja a szép nagy térképén és ez számomra elég! Csak a helyet foglalja. Jó, hogy nagy a kijelző, de minek, ha ilyen /lehet, hogy nem csak számomra/fölösleges dolgot jelentet meg! Légvonalas tervezésnél nincs, még jó! A NaviGate-nél nem találtakrá megoldást! Lehet, hogy nincs?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók