turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

flektogonhozzászólásai | válasz erre | 2009.02.22 14:06:28 (38199)
Mondanám hogy bios tiltások, de ezt már többen megtették előttem. A későbbi prioritás rendezésénél én is ezt a "csöves" módszert szoktam használni, sikerrel. :)
[előzmény: (38184) Bal3, 2009.02.21 11:31:42]

Bal3hozzászólásai | válasz erre | 2009.02.21 11:31:42 (38184)
Áve!

Ismét laptop segítséget kérnék! Üres gépre telepítettem az XP-t, 3 felé particionáltam a vinyót. Már alapból nem C lett az első partíció/betűjel. Azt megkapta a kártyaolvasó! Ugye aktív/rendszerpartíciót nem enged átnevezni a win. Hiába írtam át az SD olvasót "P"-re C-ről, tovább nem jutok.
Hol rontottam el? Mit tehetek? Nincs kedvem újra rakni, ha más nincs azt is megteszem, de akkor is az első lépésnél mit csináljak, hogy ne osszon ki (mit tudom én minek) egy nagy C-t!
(nem az alább kérdezett laptopot vettem meg, hanem egy ASUS X59SL-t)
Egyelőre csak kinézetre zavar, hogy nem a C-n van minden hanem E-n, vagy talán ne is foglalkozzak vele? "Doktor úr, .... vagy mégse?" :-)

Üdv Bal3


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók