turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

saniahozzászólásai | válasz erre | 2008.12.07 16:57:17 (36095)
Szeva! Én az összes pontott letöltöm, az összes multiponttal, egyéb ponttal mondjuk mps formátumban. Ezt betöltöm a Mapsource-be és ott lementem GPX-nek egy könyvtárba. Ha a könyvtárba bemásolsz egy bmp kiterjesztésű képet (kb 32x32 vagy 16x16 pix) akkor ikonod is lesz a ládákhoz. A Poiloader segítségével - ha elérési útvonalnak megadod azt a könyvtárat ahova a GPX-et mentetted - akkor az automatikusan felmásolja a Vista-ba. A pontokat a keresés menü alatt az egyéni POI-nál tudod elérni. Ahogy elnevezed ezt a gpx file-t, olyan lesz az egyéni poi-knak az adatbázis neve is. Kereséskor van jelentősége, ha mondjuk az még felveszel speedcam poi-kat, vagy bármi mást is. Ekkor ki tudod választani milyen adatbázist jelenítsen meg. A Poiloadernél meg tudod adni, hogy sikitson a kütyüd, ha egy bizonyos távolságban vagy a ládától, vagy ha speedcam, stb következik. Az autós Garminomba és a Vistámba is igy töltöm fel ezeket a pontokat - illetve a Vistába a speedcamot nem szoktam.
[előzmény: (36033) Kecske, 2008.12.03 16:36:42]

Kecskehozzászólásai | válasz erre | 2008.12.03 16:36:42 (36033)
Tisztelt szakértők! Biztos nagyon egyszerűt kérdezek, de a világért sem akar sikerülni. Ládák koordinátáit tölteném le egy legend HCx-be. mit hogy állítsak be, hova mentsem stb. (sajna hiába olvasom a segítséget a letöltés előtt teljesen analfabéta vagyok a modern technikához). A segítséget előre is köszönöm.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók