turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Schnitthozzászólásai | válasz erre | 2008.10.14 07:39:45 (34602)
nem világítás kell ilyenkor neki, hanem pár határozott koppintás a kijelző feletti részre. A jelenséget ugyanis kontakthiba okozza.
[előzmény: (34564) hadidoki, 2008.10.12 21:37:30]

hadidokihozzászólásai | válasz erre | 2008.10.12 21:37:30 (34564)
Kedves mindenki!

Barátom 2-3 hete szerzett egy eTrex Legend szürkeárnyalatos készüléket magának, kezdeti próbálkozásra. Éppen ráérzett az ízére, amikor látszólag minden külső behatás nélkül elkezdte, hogy szétesik a kijelző képe. Valahogy úgy mint amikor egy másolásvédett DVD-t mégis átmásolunk. Ha ekkor be- kikapcsolja a világítást, akkor teljesen helyreáll a kép, de csak 20-30 s-ig, aztán újra kezdi.
Nincs-e valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, mi a csuda okozhatja ezt? Elemeket cseréltünk, 2-3 párt is. Frissítettük a firmware-t, új térképet nem töltöttünk rá a hiba megjelenése elötti időben.
Tudom nem nagy durranás már ez a kütyü, de indulásra nagyon megfelelt, és élvezte a barátom. Jó lett volna ha kitart addig, amíg kiforr egy újabb készülék vásárlásának lehetősége.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók