turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

MC Pitehozzászólásai | válasz erre | 2007.11.21 13:06:37 (22354)
Azt az apróságot kihagytam hogy eTrex Vistám van :)
[előzmény: (22353) MC Pite, 2007.11.21 12:35:23]

MC Pitehozzászólásai | válasz erre | 2007.11.21 12:35:23 (22353)
Üdv!

Lenne 1-2 problémám, hátha tudtok segíteni mert elakadtam...

1; "InstallDir"="e:\\Program Files\\Garmin\\MapSource" re írtam át a reg filet hogy felmenjen a MapSource (mert nincsmeg cdn hozzá), erre kirakja a c:\-be - ez beteg? Ahova szeretném oda nem tudom átrakni csak ha kézzekl átrakom, registryben átírom és imádkozok hogy menjen?

2; Mapsource először problémázott hogy nincs térkép. Leszedtem, zipből a tdb file regjét elindítottam, azóta azt mondja telepítse újra a Mapsourceot... eh'hülye...

3; Tegnap a "Turistautak: utak+felületek" verziót szedtem le, ezt is töltöttem fel, de _nincs_ most rajta térkép, legalábbis a nagy semmi közepén vagyok. Mit ***ttam el???

4; Ja, SportTracks végre észrevette, de azt mondja nincs rajta út. Igaz, a mait pl rögzítettem, nem tudom azért szívózik-e mert Legendet állítottam be - mert az a legközelebbi készülék ehhez...

+1: Látom fw frissítéssel fel lehet szabadítani 8mb memóriát még(alaptérkép lederiválsával); viszont ilyen fw-t nem láttam, merre keresem?
Köszönöm a segítségeteket!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók