turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

lelcachehozzászólásai | válasz erre | 2006.12.11 20:53:28 (779)
OFF

Ez a kérdés sokkal inkábba kütyük topikba való.

Gyors válasz:
A készülék alkalmas autós navigálásra. A pontossága miatt mindenképpen, hiszen éppen autós navigáláshoz nem szükséges olyan nagy pontosság. Ha az út mellett jelöl 8m-rel, akkor is tudod, hogy az úton vagy. :-) Különben az összes kézi kütyű pontossága hivatalosan 15m.

NaviGuide abszolút jól használható. Benne van szinte egész MO. utca, házszám szinten. Nem mondom, hogy nem fordulnak elő hibák (főleg a kisebb településeken), de igyekeznek ezeket folyamatosan javítani. Tudja a kanyarodási szabályokat és az egyirányú utcákat is.

A beépített alaptérképpel túl sokra nem lehet menni még Ny-Európában sem. Magyarországon meg teljesen felejthető. Ny-EU-ban arra jó, hogy eljuss a nagyobb városokig vele autópályán, vagy brutálnagy főúton. Nem mondanám, hogy egy élmény a használata.

ON
[előzmény: (771) palesz, 2006.12.11 14:39:48]

paleszhozzászólásai | válasz erre | 2006.12.11 14:39:48 (771)
Sziasztok!

Etrex vista cx vásárlását tervezem és a készülékkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.A turistautak térképeinek használata érthető, gondolom túrázáshoz megfelelő a kütyü.Emellett szeretném (ritkán) autósnavigációhoz is használni.Alkalmas erre (leginkább a vevő pontossága miatt érdekelne)? Naviguide tapasztalatok milyenek? A beépített alaptérkép (gondolom Európa) elégséges kisebb autóstúrákhoz a környező országokban?
Előre is köszönöm.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók