turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Medveshozzászólásai | válasz erre | 2016.10.20 19:48:38 (6900)
Viszont ha esetleg vállalnád az ország másik felére való utazást akkor a zempléni Rákóczi-túra felejthetetlen élmény lehetne, 63km, útba esik a felújítás alatt álló Regéci, az újjávarázsolt Füzéri, és a mindig nagyon szép Sárospataki vár is, továbbá az elfeledett Amadévár, közel 700 méteres magasságban, nem beszélve a Gönci Pálos kolostor romjairól.
3 napra elosztva kényelmes túra, én 2 alatt teljesítettem, a második nap kissé erős lett Regéc-Füzér 33km, azt felezném Telkibányán.

indafoto.hu/konfartibi/rakoczitura_zemplen

[előzmény: (6892) Tamy, 2016.10.17 17:10:53]

Tamyhozzászólásai | válasz erre | 2016.10.17 17:10:53 (6892)
Sziasztok!

November első hetére tervezek egy 3-5 napos vadkempinges gyalogtúrát valamerre. Még csak most kezdett el motoszkálni a fejemben a gondolat, hogy menni kellene valamerre, ezzel kapcsolatban ötleteket és jelentkezőket is szívesen fogadok. Veszprémi vagyok, a Bakonyt és a Balaton-felvidéket eléggé bejártam már, illetve bringával többé-kevésbé az országot is, ezért olyan helyre vágyok, ahol lehetőleg még nem jártam (bringával nem megközelíthető), és ha egy mód van rá ne a kéktúra útvonalán legyen, mert azt valamikor majd egyvégtében szeretném bejárni. Többnapos gyalogtúrákban nem rendelkezem túl nagy tapasztalattal, nagyjából napi 25 km-re gondoltam. Az ország másik végére azért most nem szeretnék átutazni, talán lehetne a Pilis - Visegrádi-hg., vagy a nyugati részen valami (Őrség, Kőszegi-hg., Soproni-hg.).


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók