turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2014.06.03 20:32:43 (5989)
De hát MapSource alatt tervezhetsz Ausztriában és Szlovéniában is. Töltsd bele az OMP turistatérképét és azon tervezz. Az oldal alsó részén a legelső EXE-t futtasd.
http://openmaps.eu/omphiking
[előzmény: (5983) Tamy, 2014.06.03 18:57:57]

Tamyhozzászólásai | válasz erre | 2014.06.03 18:57:57 (5983)
Sziasztok!

Magasságprofil ábrázolásához keresek programot még mindig. Többször szó volt már róla, eddig jobb híján az SRTM_HU-t használtam, igaz sokszor a hajamat téptem közben az idegbajtól, de mivel jobb nem volt beértem vele. Most viszont Ausztriába terveztem egy túrát (meg egy kis Szlovénia is van benne), és ezt a részt sajnos nem fedi le az SRTM_HU. Tud valaki esetleg javasolni erre a célra valamilyen programot?

A MapSource ugyebár mutatja szépen, de nem írja ki a pontok nevét, kézzel (fényképszerkesztővel) egyesével a két hetes utat meg nincs kedvem felcímkézni. Csak akad valami alternatíva :)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók