turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




Típus:
geocachinggeocaching.hu-n
Név:Bréka brekegés
Szélesség (lat):N 47° 32,082'
Hosszúság (lon):E 19° 3,108'
Magasság:95 m
Valószínűleg Budapest külterületén
Közeli települések:Budapest XIII. kerület 1.32 km K felé, Budapest III. kerület 1.42 km Ny felé, Rózsadomb 2.68 km DNy felé
Megye:Budapest
Bejelentő:emerzee
Dátum:2006.04.14 23:36

A nyulak szigete. Így is mondják! De nyúl már nincs sok itt. Valahogy elvándorolt mind, a húsvét szigetekre. No szép! De ketten maradtak. Ők őrzik a sziget nevét. Az egyik az egyik végében, a másik a másik végében! Még jó, hogy itt vannak, különben a szigetet átkeresztelnék, például Margit szigetnek… ;)
Szóval a nyulunk, az egyik, mert most csak róla van szó, úgy döntött, hogy megünnepli velünk ezt a klassz eseményt. Összefogott hát a sziget tavának békáival, és kerített valami jó kis rejtekhelyet, hogy az ajándékát csak TE találhasd meg!
Tanácskoztak, mi legyen? A béka is szerette volna látni, ha megtalálják a rejteket, a nyúl is, és a kisfiú is a tavon. Sokáig keresték a jó helyet. Körbemászkáltak mindent a környéken, mígnem találtak egy nagy, odvas fának a tuskóját. No persze, először oda akartak rejteni, de hamar rádöbbentek, hogy azt bárki megtalálná, nem csak Te! Léptek hát 5 lépést a tó felé a bokrok mellett, majd bedugták a kincset a bokor alá. Rajzoltak a földre egy nyilat is, de lehet már nem lesz meg. Kérlek, menj el, és keresd meg!
Amit találsz, a tied! Vidd el az egészet, de előbb még menj, és köszönj a kisfiúnak, a békáknak, és integess a nyúlnak is, bár ő annyira félős, hogy nem veszed majd észre. De hidd el! Örülni fog Neked!



Mindent tudsz most már! Vagy talán mégse? Egy utolsó kérés a nyuszitól! Mindent vigyél el!

Köszi!

Jah! És kellemes Húsvéti ünnepet nyusszogók!

geocaching-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
NaSza 2006.04.16 18:30
Csepergett az eső, gondolkodtunk mit is csináljunk?! Gondolván, hogy ilyen időben mindenki inkább hazafelé veszi az irányt, kocsiba ültünk, és indultunk nyuszikeresőbe. Elég szúrós bokorban lapult a nyuszi, hát kimenekítettük. Most már biztonságban van, aggodalomra semmi ok:))
Köszönjük a rejtést!

Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók