turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
TérképekTípus:
múzeumgeocaching.hu-n
Név:Vadászati Múzeum
Szélesség (lat):N 46° 46,330'
Hosszúság (lon):E 17° 14,195'
Magasság:134 m
Település:Keszthely
Megye:Zala
Bejelentő:anettnori
Dátum:2009.08.03 22:58

dr. Nagy Endre zalai származású híres vadász jóvoltából, egy csaknem 300 darabos gyűjteményt az alap. Máshonnan is kerültek ide kiállítási tárgyak. Csupán az volt a gond sokáig, hogy egyre szűkebbnek bizonyult a hely, ráadásul az épület földszinti szárnyát másra szánják. Végre a méltó helyükre kerülhetnek a relikviák, amit az idők folyamán sikerült összegyűjteni. Országosan is kiemelkedő a gyűjtemény: Windischgrätz, Széchenyi, Kittenberger, Hídvégi Béla, Dózsa György és még jónéhány híresség gyűjteményéből láthatók itt gyönyörű darabok. A trófeák mellett írásos dokumentumokat, fotókat, vadászati kellékeket is kiállítanak.

Cím: Keszthely, 8360 Pál utca (és Bástya utca kereszteződése). A múzeum épülete mellett korlátozott számban ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre.
A múzeum 2008. március 21-én megnyitotta kapuit a látogatók előtt.
Az Európai Unió erősen üdvözli és támogatja is a volt katonai objektumok kulturális létesítménnyé alakítását. Így a létesítmény négyötöd részben EU-s, a fennmaradó részben pedig magyar állami és kisrészt önrészből (utóbbi Helikon Kastélymúzeum) épült.
2 szinten található a kiállítás. A legfelső szinten a tetőtérben kapott helyet a Vasútmodell múzeum.
múzeum-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók